Ai lumea la picioare cu șosetele de Sebeș

șosetele SebeșCiserom ne îndeamnă să încurajăm producția locală și să cumpărăm șosete „made in România”, mai precis șosetele de Sebeș, un brand deja cunoscut internațional. Gama de culori și țesături e variată și ofertantă – un cadou simpatic de Paști pentru toată familia.

‘‘Vrem să ne facem cunoscuți și altfel decât prin calitatea produselor și profesionalismul angajaților noștri și cred că am reușit. M-a bucurat să văd receptivitatea invitaților la inițiativa noastră și faptul că au acceptat să-și înceapă ziua în șosete, alături de noi. Cred în contactele și relațiile informale, ieșite din comun, din limite sau din tipare, iar această întâlnire cu presa ilustrează doar o mică parte din creativitatea și sufletul pe care îl punem în activitatea noastră zilnică’’ a declarat Ispir Constantin, Director General Ciserom, la o întâlnire informală cu presa.

„Making of”

Invitații au avut ocazia să interacționeze cu reprezentanții companiei din departamentele Creație, Producție și Marketing, care le-au vorbit despre etapele și procesul de realizare a unei șosete. Astfel, înarmați cu ciorapi colorați, pentru o dimineață veselă, aceștia au parcurs drumul inițiatic al fabricării șosetelor. De la ațele necesare, design, producție, finisaje, călcat și etichetare, fiecare etapă a fost redată cu ajutorul mostrelor aduse la fața locului.

Compania Ciserom (CIorapi-SEbes-ROMania) s-a născut în anii ’20, în inima țării, în orașul Sebeș, județul Alba. Fabrica de ciorapi producea la înființare 210.000 de perechi de șosete lunar, cu 150 de muncitori. Brandul românesc a evoluat în timp și a devenit cunoscut atât în România, cât și în țări de pe mai multe continente, ajungând să scoată lunar, pe piață, 800.000 de perechi, cu 320 de muncitori.

Șosetele de Sebeș se găsesc în rețelele de hypermarket-uri Carrefour Hyper și Express, Metro, Selgros, Cora, Hervis Sport, Kaufland, Real, DM Drogerie, dar și în magazine de cartier sau cu specific textil. În plus, compania deține două magazine proprii, ambele în orașul Sebeș, și vinde inclusiv online, pe platforma shop.ciserom.ro.

 

 

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou