Clatuu – o metodă de slăbit cool

Top Line Medicals aduce în România tehnologia Clatuu – o metodă de slăbit fără dureri și fără diete, alternativa non invazivă a liposucției. Clatuu îngheață stratul adipos la minus 9 grade și îl elimină natural, în următoarele săptămâni. Tratamentul te subțiază cu minim o măsură în zona pe care îl aplici (talie, abdomen, coapse), pe termen lung.

ClatuuLa vremea costumului de baie, fiecare centimetru în plus pe circumferință contează – dar dacă ai putea să scapi de trei centimetri într-o singură ședință, fără durere, timp de recuperare sau diete chinuitoare?… La asta s-a gândit și Top Line Medicals când a adus în România Clatuu, noua tehnologie de remodelare a corpului prin crioterapie (criogenia stratului adipos).

Tehnologia este deocamdată unică în Romania și folosește două tipuri de aplicatoare: unul plat pentru zone mai reduse ca dimensiune și cu stratul adipos redus; celălalt aplicator este curbat, pentru destinat „topirii” unui strat de grăsime mai generos, aflat pe abdomen, spate sau șolduri.

Tehnologia de slăbire Clatuu dă rezultate pe termen lung, reducând depozitele de grăsime, îmbunătățind fermitatea și textura pielii. Efectul este vizibil la 3 săptămâni de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instalează la 12 săptămâni de la realizarea procedurii.

8

Diana Baicu (Top Line) explică funcționarea sistemului Clatuu

Ce face Clatuu

Aparatul îți îngheață grăsimea la minus 9 grade Celsius – temperatură la care celulele adipoase sunt descompuse, urmând ca apoi să fie eliminate treptat din organism, în mod natural, prin sistemul limfatic. Odată distruse prin crioterapie, adipocitele nu se mai regenerează, menținând în timp rezultatul obținut.

Pasul 1: un strat de gel protector

Pasul 1: un strat de gel protector

Pasul 2: aplicatorul Clatuu

Pasul 2: aplicatorul Clatuu

Procedura se realizează într-o singură ședință (sau mai multe) în funcție de dimensiunea stratului adipos. Dacă porțiunea de tratat e mai extinsă, se pot folosi 2 aplicatoare simultan.

Unde se află și cât costă

Clatuu se distribuie în România de către Top Line și se găsește în prezent la Sihouette Centre de Slăbit și Înfrumusețare. O ședință Clatuu costă 100 euro și poate fi urmată de alte proceduri menite să grăbească instalarea efectelor și să ajute eliminarea celulelor adipoase distruse (drenaj limfatic, de exemplu).

Lansarea Clatuu s-a făcut în prezența presei de beauty și a mai multor nume cunoscute în lumea artistică și mondenă (Corina, Adelina Pestritu, Diana Bart, Ilinca Obadescu, Sylvia, Vica Blochina , Patricia Cimpoiasu si Bianca Gavrilescu de la Amadeus), care au asistat la o demonstrație de slăbit cool.

Despre Top Line Medicals

Top Line Medicals face parte integrata din grupului de firme Top Line, grup cu o experienta de peste 20 ani in piata din Romania, fiind varful de lance in dezvoltarea industriei serviciilor de frumusete profesionala din Romania.  Compania Top Line Medicals reprezinta exclusiv in Romania: Alma Lasers, Universkin, LPG, Genesis Biosystem, Gehwol, branduri care semneaza echipamente medicale de ultima generatie.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou