CND Flirtation Collection – sclipiri în vârful degetelor

CND Flirtation Collection 2016 se află deja în magazine și saloane, nu așteaptă decât să le încerci. Se poartă pastelurile dulci, cremoase, inspirate din dantelă și broderii moderne”, spune Jan Arnold, style director și fondator CND

CND Flirtation 2016

Culorile fresh, pastelate sau vibrante complementare atrag privirile și încântă conversația, în ton cu optimismul și energia solară de vară. „În acest sezon se poartă pastelurile dulci, cremoase, ce sunt inspirate de dantela modernă și broderie, pentru un farmec delicat și rafinat”, spune cofondatorul și style-directorul CND, Jan Arnold. „Unghiile acestei veri au o formă ovală îngustă, în nuanțe calde de coral și tente de mov, puse în valoare de sclipiri irezistibile. Codul CND al acestei veri este seducția.” Colecția CND Flirtation 2016 vorbește despre feminitate, senzualitate și atracție. Ne oferă încredere în sine și un spirit optimist și jucăuș.

CND Flirtation Collection 2016 Vinylux Weekly Polish

CND Flirtation Collection 2016 Vinylux Weekly Polish

2

CND Flirtation Collection 2016 Shellac

Culorile și texturile glazurate în trend amintesc de bomboane fondante și fructe glasate, iar noile nuanțe CND Flirtation sunt pur și simplu irezistibile, indiferent că alegi străluciri de corai sau roșu scânteietor sau pasteluri liliachii, nuanțe delicate de roz sau vernil, în funcție de ocazie și personalitatea fiecăreia.

Formulele nu conțin toluen, camfor, formaldehidă, ftalați (DBP) sau metil etil ketone (MEK).

Foto: http://www.swatchandlearn.com/cnd-vinylux-flirtation-collection-swatches/

Foto: http://www.swatchandlearn.com/cnd-vinylux-flirtation-collection-swatches/

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou