Colecția de primăvară 2023, din martie la Primark

Colecția de primavară Primark 2023 ne așteaptă în magazin începând cu lunile martie și aprilie, cu prețuri începând de la 15 lei

Primark Colecția de primăvară 2023 cu prețuri de la 15 lei

Primark trends colecția de primăvară 2023

  • Noua gamă super cool aduce in prim-plan culori electrizante si imprimeuri florale atragatoare, in timp ce seturile kaki de doua piese, lejere si extrem de usor de asortat, adauga o nota versatila, redefinind un stil stradal non-conformist;
  • Fa cunostinta cu trend-ul acestui sezon – fustele maxi. Alege intre o tinuta sic din denim negru, care iti pune in valoarea silueta, sau o rochie maxi colorata din tul, care poate fi purtata cu usurinta si in alte combinatii sau suprapuneri cu alte piese vestimentare;
  • Colecția de primăvară Primark 2023 readuce în prim plan o  varietate de accesorii anii 90’, de la balerini eleganti, sandale roz cu platforma până la pălării și ochelari de soare statement.

Primark Colecția de primăvară 2023

Vă reamintim că retailerul internațional de modă a deschis în decembrie anul trecut primul magazin din România. Primark București din ParkLake este primul magazin Primark de pe cea de-a 15-a piață și parte din planurile de creștere ambițioase ale retailerului în Europa Centrală și de Est.

Noul magazin din ParkLake București se întinde pe o suprafață de 3.700 m2 împărțită pe două etaje și aduce clienților din România formula unică Primark ce îmbină cele mai noi tendințe cu produse de primă necesitate la prețuri convenabile.

Multe dintre liniile de îmbrăcăminte din magazin fac parte din marca tot mai extinsă Primark Cares a retailerului, reprezentativă pentru angajamentul Primark de a crea produse mai sustenabile pentru buzunarul fiecăruia. Recentul Raport de activitate privind sustenabilitatea și etica al Primark evidențiază progresul înregistrat de retailer în privința angajamentelor asumate în strategia sa privind sustenabilitatea. Deja 45% din hainele brandului sunt realizate din materiale reciclabile sau provenite din surse mai sustenabile, în creștere de la 25% cu un an în urmă. Retailerul s-a angajat să producă 100% din gama de îmbrăcăminte din materiale reciclate sau provenite din surse mai sustenabile până în 2030.

Citește și:
Primark lansează colecția Disney 100
Primark a deschis primul magazin din România
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.