În culorile lunii

Culorile lunii aprilie sunt luminoase și vesele, ca această primăvară  – sursa de inspirație a noutăților de make-up și îngrijire și sursa ta de inspirație pentru un cadou de Paști.

Make-up

Presentation1

Culorile lunii aprilie: rujuri creion retractabil, 25 lei. Nu conține parabeni

Fond de ten Cushion

Fond de ten Cushion, 55 lei. Îmbină aspectul practic al unui fond de ten compact cu lejeritatea si luminozitatea unui fond de ten fluid.

 

 

 

 

 

 

 

BonilashGene mai lungi

Tocmai a fost lansat Bonilash®, un ser nou nouț care ajută creșterea genelor naturale. În loc de mascara, poți încerca fortifierea propriilor gene, cu Bonilash. Genele devin cu 25% mai lungi, mai definite și cu o culoare mai intensă după doar 12 săptămâni de utilizare zilnică a serului, susțin producătorii. Aplicarea serului Bonilash® este ușoară si confortabilă, recomandabil în fiecare seară, după demachiere, pe pleoapele curate și uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, ținând pleoapele închise. Ușor de folosit, cu o textură placută și fină,  se distribuie facil pe piele și are o absorbție adecvată.

1

Unicitatea serului pentru gene Bonilash® consta in substanta activa bimatoprost, un stimulent eficient pentru cresterea numarului de gene, ce permite alungirea acestora cu 25%, intarindu-le si impiedicand pierderea acestora. Bonilash® este un tratament testat oftalmologic si dermatologic, care sustine sanatatea si vitalitatea genelor.  Pentru mai multe detalii, accesati www.bonilash.ro.

Îngrijire antirid

Gama antirid Riche Creme într-o noua formulă, îmbogățită cu uleiul din „1.000 de trandafiri”: Fluid antirid pentru zi cu 30 de uleiuri pretioase, Cremă antirid pentru ochi 30 de uleiuri pretioase, Balsam regenerator nutriție intensă pentru ten și gât, Crema regeneratoare cu 30 de uleiuri pretioase, cremă antirid de zi și de noapte, Lapte regenerator nutritie intensa pentru corp.

Fluid antirid pentru zi cu 30 de uleiuri pretioase Crema antirid pentru ochi 30 de uleiuri pretioase Balsam regenerator nutritie intensa pentru ten si gat Crema regeneratoare cu 30 de uleiuri pretioase

Elixir de frumusete 100% vegetal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Păr – îngrijire și styling

  • Nioxin Hair Booster, Tratament intensiv de la Nioxin 90 lei/30 ml. Se pulverizează pe zonele cu părul subțire și rărit, ajută la regenerarea firului de păr îi dă un aspect sănătos și des.

Pentru coafuri speciale

De câte ori n-ai vrut o coafură stilul rebel, care să nu „cadă” imediat după ce ai ieșit pe ușa salonului? Iată 2 soluții de la Wella care „merg” la fel de bine pe părul lung sau scurt, indiferent de vremea de-afară.

  • Cremă pentru texturare EIMI Grip Cream, 65 lei. Pentru coafuri definite și deosebite, ce rezistă o perioadă mai lungă de timp. Formula Grip Cream conține ceară braziliana Carnauba pentru fixare puternică și flexibilă în același timp.
  • Wella EIMI Sculpt Force – 65 lei – gel flubber cu fixare foarte puternică.

NIOXIN Hair Booster 30ml - 90 ron Wella EIMI Grip Cream - 65 lei - crema flexibila pentru styling Wella EIMI Sculpt Force - 65 lei - gel flubber cu fixare foarte puternica

 

 

 

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.