Ecco lansează o colecţie nouă de pantofi cool pentru toamnă

Ecco lansează o nouă colecţie din categoria athleisure, un mix între confort și tehnologia de ultimă generație ST de la Ecco.

pantofi Ecco sport toamna 2020

Dacă vrei pantofi ultra-confortabili, care să arate şi cool, cea mai recentă colecţie de la Ecco este exact ce îţi trebuie.

„Având în vedere consumatorul mai tânăr, mai sportiv și mai modern, am dorit să le oferim mai multe opțiuni în ceea ce privește adăugarea unui touch personal la ținuta lor. Prin urmare, am adăugat noi modele, culori și prețuri diferite în funcție de model, pentru a ține pasul cu cererea din ce în ce mai mare a consumatorilor de pantofi sport. Astfel, prin această gamă le oferim un mix între confort și tehnologia de ultimă generație ST de la ECCO.” Thomas Maymann, ECCO Category Management

Cu această nouă gamă de pantofi, ECCO ST.1 și ECCO ST.1 LITE, experimentezi un confort durabil și futurist, care adaugă o notă personală stilului propriu.

Categoria athleisure continuă să crească pe toate piețele, și tocmai de aceea, ST.1 este o colecție importantă, care se bazează pe reputația brandului danez când vine vorba de calitate, oferind un pantof athleisure care este un mix optim între stilul încălțămintei casual și confortul încălțămintei sport.

Colecția ST.1 îi va atrage pe cei care se simt în largul lor cu propriul stil și care caută confort de lungă durată și o încălțăminte care să le permită să se exprime.

Tehnologia de absorbție a șocurilor din timpul mersului, SHOCK-THRU, care se regăsește exclusiv la încălțămintea ECCO, adaugă un plus de valoare acestei colecții. Un alt plus al colecției îl reprezintă pielea de ultimă generație realizată în tăbăcăriile proprii ale brandului.

Un sneaker modern

Introdus în colecția de primăvară-vară 2020, ECCO ST.1 LITE se va regăsi și în colecția pentru toamnă-iarnă 2020, în culori specifice sezonului, precum Sage green și Chocolate brown.

Cu talpa dintr-o singură componentă, acest model are o siluetă și o estetică aspirațională, ceea ce îl face alegerea cea mai bună, care va adăuga culoare stilului tău.

Pentru cei care preferă atât stilul formal cât și cel casual, noua colecție îi ajută să găsească asortarea potrivită. Extrem de versatili datorită paletei de culori disponibilă, aceștia pot fi ușor combinați cu orice ținută, indiferent dacă este casual-sport sau mai serioasă.

 Ambele modele- ECCO ST.1 cât și ECCO ST.1 LITE sunt concepute folosind tehnologia ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort, care:

  • Asigură un echilibru fin între amortizare și recul;
  • Oferă o potrivire naturală;
  • Garantează durabilitatea acestui produs.

 GET COMFORTABLE IN COLOURS și descoperă întreaga gamă pe site.

ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combină stilul și confortul. Succesul brandului este construit în jurul produselor cu o piele de calitate superioară. Produsele lui sunt vândute în 99 de țări, la peste 2.250 de magazine ECCO și peste 14.000 de puncte de vânzare. Compania a fost fondată în Danemarca, în 1963 și are peste 21.300 de angajați în întreaga lume.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.