Sano pentru podele fără gândaci şi aragaz ca oglinda

Dacă vă luptaţi să păstraţi curăţenia în casă ţinând în acelaşi timp şi gângăniile departe, vă reamintesc două produse de la SANO care vă aduc un ajutor nesperat, la care  bunicile şi străbunicile noastre nici nu visau. Bucuraţi-vă de expertiza SANO şi păstraţi casa curată, mult mai uşor!

Sano Floor Plus pentru podele şi Sano Forte Plus pentru aragaz

Podele strălucitoare, frumos mirositoare şi… fără insecte!

Într-o lume de detergenţi, e dificil să faci o alegere. De data asta, însă, alegerea e simplă, pentru că detergentul Sano Floor Plus pentru podele este absolut special. Pe lângă curăţarea uşoară şi parfumarea podelelor, are şi un efect de îndepărtare a gândacilor!

Vara e sezon de gândaci, muşte, furnici şi alte insecte care îţi pot invada casa. Dacă vrei să le ţii departe, e suficient să pui detergent Sano Floor Plus în apa cu care speli podelele. Este potrivit pentru orice fel de suprafaţă, are un parfum revigorant de lămâie şi, mai ales, nu face rău animalelor de casă!  Dacă ai căţel sau pisică, nu trebuie să-ţi faci griji, pentru că produsul nu conține pesticide, și este avizat de Ministerul Sănătății.

Eu am folosit pentru prima dată Sano Floor Plus anul trecut şi de-atunci am rămas prieteni. Mi-a fost de mare ajutor în perioada de izolare, când toată lumea spăla cu clor pe jos, la mine era curat şi mirosea a lămâie…

Aragaz ca oglinda

Tot cu parfum de lămâie e şi degresantul spumă Sano Forte Plus, recent lansat pentru curăţarea aragazului.

Deşi mireasma de proaspăt pe care o lasă în urmă este minunată, nu acesta este cel mai important atu al lui, ci forţa cu care îndepărtează murdăria şi grăsimea întărită. Mai multă forţă de la Sano, mai puţin efort din partea noastră. Aşadar nu trebuie să ai muşchi bine dezvoltaţi pentru un aragaz curat, ci o doză de Sano Forte Plus, spray pentru aragaz.

Produsele se găsesc online (http://www.sanoproduse.ro/) sau la raft în supermarket (Carrefour, Auchan, Mega Image), la preţuri uşor variabile. Preţuri emag: Sano Floor Plus 14,79 lei; Sano Forte Plus pentru aragaz 13, 40 lei

Vezi şi:
Sano Maxima: detergentul care face 2 lucruri deodată
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.