ECCO a deschis un nou magazin în București

Brand-ul global ECCO, recunoscut pentru încălțămintea premium, adaugă un un nou magazin portofoliului său de peste 2.250 de shop-uri monobrand din întreaga lume. Noul magazin este situat în Fashion House Pallady și devine cel de-al patrulea magazin outlet din Romania și primul magazin Ecco Outlet Concept Prime.

Ecco deschide un nou magazin la București

„Am reușit să deschidem încă un magazin de tip Outlet, al patrulea din țară, astfel rămânând fideli planului nostru de dezvoltare. Este în primul rând cel mai mare magazin din România și în al doilea rând primul realizat pe noul concept Outlet Prime, oferind un look fresh și minimalist. Sperăm să fie un punct de atracție atât pentru bucureșteni cât și pentru turiștii care se îndreaptă spre mare. Nu în ultimul rând, magazinul respectă toate prevederile de igienă și protecție în vigoare, atât pentru clienți cât și pentru angajații noștri.”Victor Tighinean, director general ECCO România.

Deschiderea Ecco Pallady

Având la bază conceptul ECCO Prime, noul magazin „se prezintă” într-un mod ușor, natural, scandinav, care este în concordanță cu spiritul brandului.

Corpurile de iluminat alb strălucitor, în combinație cu culorile stejar și negru, creează scena perfectă pentru întreg portofoliu de produse din fiecare gamă ECCO.

Noul magazin este bazat pe noul concept Prime Outlet ECCO și este special dezvoltat pentru locații premium ce oferă cea mai mare parte a colecției locale. Acesta combină prezentarea exclusivă a produsului și o stocarea integrată, dar discretă, a celorlalte produse din gamă. Un aspect curat, personalizat, de corpuri de iluminat ușoare, de inspirație scandinavă, în combinație cu caracteristici simbolice ale mărcii.

Ecco Pallady

 ECCO este în primul rând o afacere de familie bazată pe măiestrie, producătorul danez a adunat cunoștințe valoroase de mai bine de 50 de ani.

Înființată în 1963, compania a reușit să promoveze în mod constant inovația, conducând propriile sale tăbăcării și fabrici de pantofi, controlând majoritatea lanțului valoric și garantând, astfel, o calitate extraordinară a încălțămintelor sale.

Ecco Pallady, un nou magazin outlet

Cu un accent puternic pe piele premium, de înaltă calitate și platforme inovatoare de confort, ECCO oferă o gamă largă de produse pentru întreaga familie indiferent de sezon.

ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combină stilul și confortul. Succesul acestuia este construit în jurul produselor cu o piele de calitate superioară. Produsele sunt vândute în 99 de țări, peste 2.250 de magazine și peste 14.000 de puncte de vânzare. ECCO a fost fondat în Danemarca în 1963 si are peste 21.300 de angajați în întreaga lume.

Citește și

 

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.