EL Studio donează 5% din încasări copiilor defavorizați

Grupul El Studio Style susține educația și dezvoltarea tinerilor din mediile defavorizate. Astfel, în cadrul campaniei „Colorează Crăciunul copiilor vulnerabili”, 5% din încasările lunii decembrie pe serviciile de colorare vor fi redirecționate către copii prin organizația SOS Satele Copiilor, programul București. Toate fondurile strânse din campanie vor fi folosite pentru alimente, îmbrăcăminte, îngrijiri medicale, activități educaționale și de timp liber pentru copiii aflați în nevoie.

„Este important să oferim șanse egale de dezvoltare tuturor copiilor. Tocmai de aceea, Grupul El Studio își dorește să învestească în educația acestor tineri, să le ofere un mediu mai sigur și mai decent celor aflați în grija SOS Satele Copiilor România. Pe viitor vom încerca să fim și mai prezenți în viața lor, pentru a-i ajuta să se dezvolte cât mai frumos și mai armonios”, declară Cristian Coșat, CEO El Studio Style.

„Urăm Bine ați venit! în Familia SOS Grupului El Studio. Intervenția SOS Satele Copiilor este una pe termen lung, așa că este vital să le putem oferi copiilor, an de an, susținerea de care au nevoie. Mulțumim fiecărui partener și om de bine care oferă șanse copiilor aflați în nevoie și îi asistă, pas cu pas, spre viață independentă. Urăm tuturor sărbători cu bine, cu bunătate și liniște, așa cum ne dorim pentru fiecare copil din programele noastre și nu numai.” Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor România

Despre Grupul EL STUDIO STYLE

Grupul El Studio reprezintă unul dintre conceptele de succes din domeniul frumuseții în România. Povestea acestuia începe în anul 2005, odată cu deschiderea primului salon în zona Floreasca și continuă până în prezent cu încă alte 11 saloane de înfrumusețare localizate în poziții cheie ale Capitalei:  Dristor, Crângași, Pantelimon, 13 Septembrie, Timpuri Noi, Lujerului, Tei, Moșilor, Unirii, Titulescu și Mihalache.

Cu o o echipa tânără de peste 200 de profesioniști, specializată în servicii de înfrumusețare precum frizerie, coafor, manichiură-pedichiură, cosmetică și masaj, grupul El Studio continuă să ofere clienților săi de aproape 17 ani  servicii premium la cel mai bun raport calitate-preț.

În portofoliul său, El Studio deține și un magazin online cu produse profesionale premium,  care pot fi achiziționate acum și din El Studio Beauty Store-ul din Șoseaua Nicolae Titulescu. Este vorba despre o locație exclusivistă, un concept nou și, probabil, unic în România –  un salon de înfrumusețare ce integrează și un Beauty Store, mereu cu oferte și promoții de nerefuzat.  Această locație oferă o experiență unică de shopping, deoarece cumpărăturile se fac aici cu ajutorul unui beauty adviser în urma diagnozei, scalpului și tenului, efectuate cu ajutorul celor mai noi tehnologii digitale din domeniu.

 Despre SOS Satele Copiilor România

 SOS Satele Copiilor România este o organizaţie neguvernamentală, membră a Federaţiei SOS Children’s Villages International, ce derulează programe în 138 de ţări ale lumii. SOS Satele Copiilor oferă o familie iubitoare copiilor care au rămas fără îngrijirea părintească și îi susține și protejează pe cei care riscă să o piardă. În cei aproape 30 de ani de activitate în România, SOS Satele Copiilor România a derulat programe de îngrijire alternativă a copiilor (Satele SOS, Comunitățile de tineri), de întărire a familiei (Centrele de consiliere și sprijin pentru copii și părinți, Centrul de zi), educaționale, precum și o serie de proiecte pentru tinerii aflați în situațîi de risc atât din sistemul de protecție, cât și din mediul rural sau familii vulnerabile. Anul acesta, SOS Satele Copiilor a lansat programe dedicate familiilor din Ucraina, prin care acestea primesc cazare, masa caldă, activități educaționale și de timp liber, consiliere.

Asociația SOS Satele Copiilor România este considerată un model de bună practică în protecția copilului și se numără printre inițiatorii modelului caselor de tip familial în România, al centrelor de consiliere și sprijin pentru copii și părinți din comunități și al programelor ce pun accent pe formarea deprinderilor de viață independentă pentru tinerii din sistemul de protecție.

Mai multe detalii regăsiți pe canalele SOS:

Website: sos-satelecopiilor.ro

Facebook: SOSSateleCopiilor

Instagram: sos_satelecopiilor

 

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.