Rechinii fac valuri săptămâna asta la Discovery Channel

Rechinii revin în forță săptămâna asta în SHARK WEEK, cel mai longeviv program TV și cel mai așteptat eveniment al verii, pe Discovery Channel. De pe 29 iulie până pe 4 august, fanii vor putea urmări peste 20 de ore de conținut nou despre rechini de speriat.

Shark Week documentare despre rechini la Discovery Channel

Emisiunile SHARK WEEK 2019 vor pune în prim plan noi povești captivante despre lumea misterioasă a acestor creaturi magnifice. Mai mult, după ce a îmblânzit rechini cu Shaq, cu ocazia celei de-a 30-a aniversare a SHARK WEEK, Rob Riggle se va scufunda din nou în adâncuri pentru ultimul „Shark Trip” cu prietenii săi celebri.

Discovery Channel continuă să colaboreze cu peste 20 de biologi marini și instituții științifice de top pentru a descoperi detalii captivante despre specii de rechini rare, cu ajutorul tehnologiilor inovatoare de cercetare. SHARK WEEK 2019 îi va purta pe telespectatori în adâncurile oceanului în căutarea lui Deep Blue, va folosi prima dronă cu momeală și va testa unele dintre cele mai interesante tehnologii de ultimă oră pentru detectarea rechinilor.

Anul acesta, Discovery își propune să răspundă preferințelor de consum ale unui număr cât mai mare de fani, amplificând experiența SHARK WEEK prin platformele sale digitale și sociale. Mai mult, noile parteneriate cu specialiști în viața rechinilor și ONG-uri vor oferi o experiență media 360, ​pe mai multe ecrane, care să pună în valoare noile descoperiri.

Pe parcursul întregii săptămâni, telespectatorii vor putea în urmări premieră mai multe documentare cu și despre prădătorii adâncurilor:

  • 29 iulie, ora 00:00 (Urmează să fie confirmat)

Expediții în necunoscut: Monstrul din adâncuri (Sezon 1, Episodul 1)

Însoțit de paleontologi și specialiști în studiul rechinilor, Josh Gates se scufundă în apele pline de rechini din Mexic și Africa de Sud, pentru a descifra misterul megalodonului.

  • 30 iulie, ora 00:00

Legenda rechinului uriaș

Brandon McMillan și Jimi Partington, experți în rechini, se întorc pe Insula Guadalupe ca să-l studieze pe Deep Blue, cel mai masiv mare rechin alb din lume. Vor descifra misterul?

  • 31 iulie ora 00:00

Reguli și rechini: Ape periculoase

Patru specialiști în studiul rechinilor își pun viața în pericol, reconstituind atacuri de rechini reale ca să descopere secretele supraviețuirii, dar fără a folosi cuști de protecție.

  • 1 august, ora 00:00

Naufragiați printre rechini

Paul de Gelder și James Glancy sar dintr-un avion aflat la 10.000 m înălțime, ca să afle cum e să se prăbușească într-una din zonele cele mai izolate și mai pline de rechini din lume.

  • 2 august, ora 00:00

Guadalupe: Zona ucigașă (Sezon 1, Episodul 1)

În Guadalupe, mari rechini albi dotați timp de 18 ore cu camere de filmat, într-un proiect fără precedent, ne arată zonele lor secrete de vânătoare și tehnicile cu care își prind prada.

  • 3 august, ora 00:00

Insula rechinilor: Frați de sânge

O echipă de exploratori se aventurează pe Insula Fălcilor, în largul coastelor Australiei de Vest, ca să afle dacă doi mari rechini albi recunosc și preferă compania unei rude de sânge.

  • 4 august, ora 00:00

Rămași pradă rechinilor

După ce un iaht care se îndrepta spre Florida se răstoarnă într-o furtună izbucnită pe neașteptate, echipajul plutește zile întregi în derivă, în Atlantic, pradă rechinilor-tigru.

Discovery continuă să colaboreze și în 2019 cu Oceana pentru a proteja rechinii amenințați de comerțul cu înotătoare de rechini (73 de milioane de rechini sunt afectați în fiecare an). De asemenea, lupta împotriva acestei practici brutale este susținută de colaborări cu marile branduri care strâng fonduri pentru campaniile Oceana și creează conținut pentru a-și educa fanii cu privire la motivul pentru care oceanele sănătoase au nevoie de rechini. Mai mult, anul acesta, Discovery va colabora și cu Ocean Conservancy pentru a ajuta la curățarea plajelor și a căilor de navigare din Statele Unite ale Americii, pentru a păstra apele curate pentru rechini și celelalte vietăți marine. Peste 8 milioane de tone metrice de material plastic intră în ocean în fiecare an. În acest sens, Ocean Conservancy lucrează în întreaga lume pentru a opri fluxul de plastic din ocean până în 2030 și organizează cel mai mare efort de voluntariat din lume în numele oceanului, International Coastal Cleanup.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.