Gift voucher SPA – o idee inedită de cadou pentru tine şi cei dragi

Cadourile memorabile sunt binevenite întotdeauna. Mai ales de Valentine’s Day, în cea mai romantică zi din an. Ai epuizat clasicele cadouri formate din cutii cu boamboane de ciocolată și flori ? Înseamnă că un Gift voucher SPA “va topi” de încântare inima persoanei iubite.

gift voucher spa card

Anul acesta, de Ziua îndrăgostiţilor sau în orice altă zi, poţi să-i demonstrezi iubirea sau aprecierea oferind celor dragi un Gift voucher SPA de la desprespa.ro. Poţi să-l faci cadou sau puteţi merge la SPA împreună.

Voucherul cadou poate fi personalizat, în funcţie de ceea ce doreşte să experimenteze fiecare: masaj, saună, yoga, thai chi, pilates, acupunctură sau orice altă terapie pusă la dispoziţie de centrul ales de tine (dintre zecile de centre spa&wellness partenere). Valoarea unui voucher începe cu 100 de ron.

De ce Gift voucherul SPA?

  • Este un cadou inedit, accesibil, valabil în câteva zeci de centre SPA din România
  • Beneficiarul lui poate alege orice terapie dorește, dintr-o paletă largă de servicii;
  • Nu plătești comision, prețul este același cu cel afișat în recepțiile centrelor spa partenere;
  • Poate fi livrat instant prin e-mail sau voucher/card, cu livrare în maximum 48 de ore lucrătoare.

Vizitele regulate la SPA ar trebui să facă parte din viața oricui. Pe lângă mișcare, mâncare sănătoasă, relaxare și un somn bun, două ore petrecute la SPA contribuie la un stil de viață sănătos și  mențin spiritul veșnic tânăr. Iată în ce fel:

Relaxare

Toți avem un singur obiectiv: să ne destindem, să uităm de stres, să ne vindecăm. Prin urmare un centru wellness este locul ideal în care să le faci pe toate acestea.  Pe lângă masajele de relaxare, te poți deconecta la piscine, saune sau în zonele de relaxare.

Detox

Mediul inconjutaror posedă o mulțime de toxine care ne dăunează atât fizic cât și mental. Terapiile de detoxifiere de genul exfolierilor fac posibilă îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii, aceasta fiind cel mai mare organ al corpului. Sesiunile de saună și împachetările permit eliminarea toxinelor cu ajutorul transpirației, iar masajul ajută la accelerarea circulației limfatice ceea ce conduce de asemenea la eliminarea toxinelor.

Stare de bine

Meditația și starea de bine au numeroase beneficii pentru sănătate. Acestea îmbunătățesc relația cu familia și cei din jur, reduc stresul și depresia, intensificând starea de bine și calmul interior.

Gift voucherul SPA de la desprespa.ro – cel mai romantic cadou de valentine’s Day!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.