Heidi Murkoff, autoarea celei mai citite cărți despre sarcină și bebeluși, vine în România!

Heidi Murkoff, autoarea celei mai vândute cărți despre sarcină din lume – „What to Expect® When You’re Expecting”, vine pentru prima oară în România! Pe 2 noiembrie, între orele 10-13, la Băneasa Shopping City, Grand Cinema and More, sala Epika, Heidi Murkoff va vorbi în direct cu părinții români despre sarcină, alăptare și îngrijirea copilului în primii 2 ani de viață. Evenimentul „La ce să te aștepțicu HEIDI MURKOFF este organizat de Asociația SAMAS, în parteneriat cu editura Lifestyle Publishing, este moderat de Eli Roman și se bucură de participarea doctorului Mihai Craiu, medic primar pediatru și fondator al Spitalului Virtual pentru Copii.

La ce să te aștepți cu Heidi Murkoff

„La ce să te aștepțicu HEIDI MURKOFF promovează educația perinatală în rândul părinților și viitorilor părinți. În România, rata mortalității infantile este de 7,3‰, un bebeluș mai mic de un an moare la fiecare 6 ore, iar 1 din 10 mame este minoră. Conform unui raport UNICEF România, 80% dintre decesele nou-născuților pot fi prevenite prin educație.

Biletele la eveniment pot fi achiziționate prin BLT.ro, accesând linkul – http://bit.ly/3284Kce

Fondurile obținute din vânzarea biletelor se direcționează către proiectul CUTIA Bebelușului, desfășurat de ASOCIAȚIA SAMAS.

Prețurile biletelor pentru evenimentului ”La ce să te aștepți” – cu HEIDI MURKOFF sunt:

  • 180  – preț early bird, valabil până la 1 septembrie
  • 250 lei – pentru biletele achiziționate în perioada 2 septembrie – 1 octombrie
  • 300 lei – bilet last minute – achiziționat după data de 1 octombrie

PARTENERII EVENIMENTULUI: Generali Asigurări, Lifestyle Publishing, Grand Cinema & More

PARTENERI MEDIA: 24life.ro, Parents, 9vremparinti.ro, celmaibuntata.ro, femeia.ro, Ioana, mami.ro, Mozaic Media

DETALII: Asociația SAMAS; FB: La ce să te aștepți – cu Heidi Murkoff

TOTUL A ÎNCEPUT CU O SARCINĂ

Se spune adesea că cei mici vin pe lume fără un manual de instrucțiuni. Heidi Murkoff a scris însă exact o astfel de carte. Ideea pentru La ce să te aștepți când ești însărcinată s-a născut când Heidi însăși era însărcinată și nu putea găsi răspunsuri la întrebările și frământările ei de viitoare mamă în cărțile de sarcină pe care le citea.

La ce să te aștepți când ești însărcinată a fost prima carte scrisă de o mamă și se află din 1990 pe lista celor mai vândute titluri, întocmită de New York Times, fiind cel mai longeviv best-seller. La ce să te aștepți când ești însărcinată este cea mai citită carte despre sarcină din lume și este supranumită „Biblia sarcinii”. În 2011, revista TIME a numit-o pe Heidi Murkoff printre cei mai influenți 100 de oameni din lume!

cărțile autoarei Heidi Murkoff, traduse în română

dreapta: Heidi Murkoff și Cameron Diaz

În România, editura Lifestyle Publishing a publicat La ce să te aștepți când ești însărcinată și alte 2 titluri din aceeași serie scrisă de Heidi Murkoff: ”La ce să te aștepți în primul an de viață” și ”La ce să te aștepți în al doilea an de viață”.

Azi, când mamele din întreaga lume scriu bloguri, lansează cărți sau înregistrează video-uri împărtășindu-și experientele de părinte, este timpul să o cunoaștem pe cea care a pus bazele acestui fenomen: Heidi Murkoff.

DESPRE ASOCIAȚIA SAMAS

Asociația SAMAS este organizația non-profit care a dezvoltat prima rețea națională de educatori perinatali (din rândul asistenților medicali și moașelor), specializați în educația prenatală și postnatală, în nutriția mamei și copilului. Obiectivele asociației pe termen lung sunt: creșterea ratei de alăptare exclusivă, informarea corectă a mamelor despre procesul nașterii, îmbunătățirea stării de sănătate a mamei, dar și a bebelușului, printr-o nutriție echilibrată din timpul sarcinii, cât și postnatal.

Asociația SAMAS oferă cel mai extins program de sănătate și sprijin pentru mame și sugari în primele 1.000 de zile, înainte și după naștere, atunci când pot fi puse bazele unei vieți sănătoase a viitorului adult.

Rezultatele Asociației SAMAS în perioada 2013 – 2018:

  • 6 Centre Regionale SAMAS: în București, Pitești, Iași, Bistrița, Timișoara, Cluj
  • 7 Școala Mamei SAMAS, parteneriate cu maternități publice în: Bacău, Medgidia, Drobeta Turnu Severin, Roșiorii de Vede, Iasi, Pitești, Șimleul Silvaniei, Botoșani
  • 803 Educatori Perinatali formați SAMAS
  • 704 părinți au participat la cursurile SAMAS în 28 de orașe din țară (dintre care 5.635 părinți defavorizați)

 

 

 

Redactia
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.