Hipercapitalism: lumea finanţelor, în benzi desenate!

Editura RAO lansează Hipercapitalism, de Larry Gonick, Tim Kasser. Cartea este o incursiune exhaustivă şi lejeră totodată, în complicata lume a finanţelor de ieri şi de azi. Şi, mai mult ca sigur, un titlu ce îşi va găsi locul atât în bibliotecile şcolilor, cât şi pe rafturile cititorilor.

Hipercapitalism carte de benzi desenate

Ce au în comun Moise, Iisus, Buddha, Martin Luther King, Thomas Jefferson şi Adam Smith? O carte de benzi desenate! Toţi apar în paginile aceleiaşi cărţi despre averi şi bani – “Hipercapitalism”, publicată la  Editura RAO. Subiectul e generos şi abordează tema avuţiei, precum şi efectele ei: confort, bunăstare, lăcomie etc.

Având în vedere însă confuzia ce domneşte în societate pe acest subiect, cartea este cum nu se poate mai bine-venită. Ea se adresează atât celor mici, cât şi celor mari.

Să-i urăm, prin urmare, bun venit volumului de benzi desenate Hipercapitalism, de Larry Gonick şi Tim Kasser.  „Însoţită de desene inteligente și percutante, Hipercapitalismul lui Gonick este un succes editorial, constituindu-se deja într-un clasic al domeniului autoeducației.“ (Publishers Weekly)

Larry Gonick este unul dintre cei mai bine cotați autori de comicsuri de pe piața americană. Printre lucrările sale se numără: The Cartoon History of the Universe, The Cartoon Guide to Algebra, The Cartoon Guide to Biology ș.a.

Tim Kasser este autor de cărți de non-ficțiune din domeniul istoriei și economiei. Printre lucrările sale se numără The High Price of Materialism și Lucy in the Sky with Diamonds.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.