661

Horoscop 2016 Leu

Leu2016 vă așteaptă cu o vară pasională, dragi Lei; oportunități financiare și schimbări la serviciu.

Până în septembrie, Leii fac bani. Nu peste noapte și nu cât și-ar dori, dar Jupiter în casa banilor le aduce venituri constante și bunicele, chiar dacă obținute cu efort și muncă. E adevărat, Saturn vă pune piedici în câștiguri, iar Neptun vă poate induce în eroare, dar șansa există și voi o valorificați așa cum puteți, muncind cu spor și cu folos, căci Jupiter din casa banilor e în aspect bun cu Pluto, în casa muncii. În mai, veștile bune despre bani merg mână-n mână cu o avansare profesională, iar serviciul și banii sunt bine aspectate tot anul, până în toamnă.

S-ar putea ca familia să nu vă sprijine, ci dimpotrivă – fie au nevoie de prezența voastră acasă și nu puteți da la serviciu tot ce aveți mai bun ori au nevoie de banii munciți cu atâta trudă. Poate copiii voștri au nevoie de asistență financiară, s-ar putea să resimțiți ca dificile responsabilitățile de părinte. Sau iubitul/iubita are nevoie de ajutor, acum că Saturn traversează timp de doi ani casa copiilor și a iubirilor.

Nu e cea mai bună perioadă pentru investiții și împrumuturi, Neptun (rău aspectat de Jupiter și Saturn) vă poate determina să luați decizii eronate sau să vă faceți iluzii privind statutul financiar sau relația cu băncile.

Și eclipsele de Soare din 8-9 martie și 1 septembrie pe axa Pești-Fecioară vin cu vești despre bani. Un contract neașteptat, un cadou, o moștenire, un proiect nou. În principiu, veștile ar trebui să fie bune, poate că acum veți intui în ce direcție bat, dar nu veți ști cu siguranță care este efectul eclipselor decât la finalul seriei, adică pe 26 februarie 2017. Până atunci, fiți cu ochii pe cele mai mici indicii, pentru că s-ar putea să descoperiți mina de aur. Cu prudență și înțelepciune, pentru că implicarea lui Neptun ar putea să vă inducă în eroare – nu tot ce strălucește e de aur.

Sfârșitul lui iulie – începutul lui august Venus în Leu face un frumos trigon cu Saturn și Marte, cu promisiuni de întâlniri pasionale și pline de tandrețe, deși anul acesta, dragi Lei, sunteți mai temperați decât de obicei. Saturn vă imprimă stilul lui de abordare: seriozitate, responsabilitate, acțiuni cu bătaie lungă, fără riscuri; sau cu riscuri perfect asumate. Sunteți mai puțin exuberanți, vă entuziasmați mai greu, iubiți mai echilibrat și mai statornic. Saturn în trigon cu Soarele vostru vă susține deciziile, vă dă seriozitate, constanță și echilibru, vă îndeamnă să vă oficializați relația și iubirea.

Tot Saturn poate aduce o realizare pentru/prin copii și în legătură cu străinătatea, unde se întrevăd schimbări importante, susținute de Uranus, mai ales pentru Leii din ultima decadă a zodiei. Piramida în semne de Foc între Soarele vostru și Uranus și Saturn în tranzit se păstrează aproape doi ani și vă susține planurile de schimbare, cu efecte pe termen lung. Nu uitați: copii/iubire – relația cu străinătatea, fie că e vorba despre o iubire înfloritoare care vă cheamă peste mări și țări sau despre bursa câștigată de junior la o universitate din străinătate, schimbarea e în bine, astrele vă recompensează efortul.

Până în septembrie, Jupiter vă influențează favorabil serviciul, împreună cu Pluto, care își continuă încet, subtil, dar sigur, seria de schimbări în acest sector. Poate aveți un post mai bun, poate un loc mai sus în ierarhie sau pur și simplu un mediu de muncă mai plăcut și mai creativ, căci Pluto e în aspect bun cu Neptun.

Din septembrie, Jupiter intră în Balanță, unde va sta până în septembrie 2017, încheind capitolul „șanse financiare” și deschizând unul nou, cu oportunități legate de călătorii, scris, media, promovare, comerț, contracte și comunicare.

Image courtesy of Salvatore Vuono at FreeDigitalPhotos.net

Despre celelalte zodii puteți citi în Horoscop 2016

follow me

Mihaela Doina Radulescu

managing editor at 24life.ro
Jurnalist, cu experiență de peste 20 de ani în presă (BBC București, revistele Viva! și Avantaje), vă invit să vă bucurați de un jurnalism de calitate (interviuri, reportaje, știri, documentare) și promovare inteligentă (PR, copywriting, creative writing), de data asta pe 24life.ro. Motto: ”Life is an experiment. The more experiments you make the better”
Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou