Horoscop 2016 Taur

TaurÎntâi iubești, apoi muncești. Jupiter favorizează dragostea și copiii în primele 8 luni ale anului, apoi vine cu oportunități la serviciu și creșterea bugetului, încet, dar sigur.

Casa banilor (din parteneriate, împrumuturi, bănci, moșteniri) merge greu anul acesta până în septembrie, când Saturn îți pune tot felul de piedici. Nu e momentul pentru împrumuturi, pentru că fie cresc cheltuielile, fie dobânzile la credite, important e că economiile se duc văzând cu ochii, iar sectorul banilor e cam blocat, până în toamnă. Mai ales în martie – mai și august-septembrie, când lui Saturn i se alătură și impetuosul Marte, ambele aducând cu ele cheltuieli și responsabilități crescute.

În schimb, Jupiter și Nodul Nord în casa iubirilor ar trebui să-ți aducă dragoste și șansă din plin. Sau o realizare pentru și prin copii. Dar, după cum spuneam, situația e ceva mai complicată… Marele Benefic în Fecioară e frânat de Saturn și indus în eroare de Neptun, așadar feriți-vă de iluzii și temperați-vă avântul, dacă vreți ca surprizele să fie în majoritate plăcute. Jupiter e în trigon cu Pluto din Casa a noua a străinătății, leagă iubirea sau copiii de străinătate sau studii, eventual aducând o șansă importantă în aceste domenii. Iubitul/a pleacă la muncă peste mări și țări sau juniorul obține o bursă în străinătate, scenariile și posibilitățile pot fi numeroase. Mai ales în ianuarie și prima jumătate din februarie, când Soarele conjunct cu Pluto, apoi cu Mercur și Venus, îl susțin pe Jupiter, cu vești bune în domeniile menționate.

Jupiter vă îndeamnă să riscați, să vă distrați, să iubiți și să vă asumați responsabilități, dragi Tăurași. Marte în casa parteneriatelor în martie-aprilie-mai și apoi în iulie învolbură apele și te îndeamnă să intri în competiții, pe care poți să le câștigi, dar cu un mare consum de energie și resurse. Mai e o lună pasională, Venus peste Soarele vostru e frumos aspectat de Jupiter in casa iubirii, plin de promisiuni. Mai poate aduce și vești bune privind dragostea și copiii.

Un indiciu privind o schimbare în domeniul sentimental sau legat de copii mai poți primi în jurul datelor celor două eclipse de Soare (Luna nouă) pe axa Fecioară – Pești, pe 8-9 martie și apoi la 1 septembrie, când Universul îți dă de veste că are planuri mari în acest sector. Seria acestora se încheie abia în februarie 2017, când vei afla cu precizie despre ce e vorba. Până atunci, fii pe fază la indicii aparent nesemnificative, care vor însemna mult la un moment dat.

August e o lună bună pentru achiziții imobiliare sau renovări, Venus îți aduce diverse oportunități, Saturn și Marte îți dau o mână de ajutor, iar Uranus te sprijină în schimbare.

Pe 10 septembrie, Jupiter intră în Balanță, în casa muncii tale, unde va sta timp de un an, cu promisiuni excelente la serviciu. Dacă până acum ți-a fost greu, scapi de poveri din septembrie. Jupiter e în sfârșit în aspect bun cu Saturn, stăpânul carierei tale și trimite raze prietenoase către Vărsător, casa carierei Taurilor. Responsabilitățile par mai ușoare, șefii mai prietenoși, vin în sfârșit recompensele și îți sunt recunoscute realizările, pe termen lung. Un an de-acum înainte, cel puțin. În septembrie, conjuncția Jupiter-Venus îți dublează șansele – vești bune privind jobul, mediul de lucru, colegii, subalternii, se mărește echipa, primești sarcini noi, importante.

E și un moment bun să-ți îngrijești sănătatea sau să pornești un proiect nou.

În octombrie, Venus în casa partenerului aduce vești bune pentru acesta sau pentru amândoi. Poate că îi crește salariul sau primiți vești bune din străinătate, poate șansa unor contracte avantajoase, pentru că Venus e în aspect bun cu casa călătoriilor tale și cu Mercur conjunct cu Nodul Nord. În noiembrie și decembrie vă cresc veniturile, partenerul de viață sau afaceri vine cu banii sau primești bani din contracte sau moșteniri. Tot în această perioadă e multă agitație la serviciu, poate fi vorba de o avansare sau responsabilități noi.

Pentru celelalte zodii consultați Horoscop 2016

Image courtesy of Salvatore Vuono at FreeDigitalPhotos.net

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou