Horoscop 2016 Rac

Image courtesy of Salvatore Vuono at FreeDigitalPhotos.netDin toamnă, vreți să vă extindeți locativ, poate să vă măriți familia sau să faceți o investiție imobiliară. Cariera e sub lupă încă un an-doi, cu transformări și realizări promițătoare.

Dragi Răcușori sensibili și ambițioși, viața voastră e în schimbare profundă de câțiva ani încoace (cei născuți în primele două decade știu despre ce vorbesc). Pluto în casa parteneriatului v-a schimbat statutul partenerial și social și continuă să conlucreze cu celelalte planete la „devenirea voastră”, pe termen lung: cu Saturn vă „stabilizează” serviciul, iar cu Jupiter – vă desăvârșește educația și formează anturajul; din toamnă, vă poate extinde casa și familia.

Anul acesta e special pentru Raci, pentru că eclipsa de Lună de pe 23-24 martie încheie un ciclu de șase pe axa Berbec-Balanță și un capitol important de viață pentru Raci, cărora toanele și aspectele Lunii le influențează destinul. De data asta, schimbarea se produce pentru cei născuți în prima decadă a zodiei, în domeniile casei/familiei/căminului și al carierei. Ea a început acum doi ani și se încheie în martie, când veți ști cu certitudine și direcția schimbării, în ce constă ea și care vă este statutul familial și profesional, multă vreme de-acum înainte. Asta nu înseamnă că nu vor mai fi modificări și noutăți în aceste domenii, doar că eclipsele le-au imprimat trendul general Racilor născuți în primele 10 zile ale semnului (21-30 iunie).

Pentru ceilalți, Uranus e în plin proces de transformare al acestui sector de viață (profesional și social) – sprijinit de Saturn din casa muncii, doi ani de-acum înainte. Chiar dacă aveți o perioadă mai grea la serviciu, iar schimbarea nu vă place deloc, ea va fi în beneficiul vostru, în cele din urmă. Saturn vă pune la muncă, dar vă și recompensează pentru perseverență și efort susținut. Peste un an-doi, veți avea un job mai bun, cariera pe care ați visat-o sau în ascensiune, o profesie plină de promisiuni și postul pe care vi-l doriți, cu condiția să tratați cu seriozitate munca.

Până în septembrie, Saturn în aspect tensionat cu Jupiter și Neptun vă îngreunează situația la serviciu, vă poate aduce responsabilități crescute la același salariu sau o o atmosferă apăsătoare la servciu. Saturn în trigon cu Uranus e dispus la schimbări la locul de muncă, poate alt birou, colegi mai mult sau mai puțin cooperanți, poate contracte problematice sau o recunoaștere modestă, față de ceea ce realizați și vreți, de fapt. Vă zbateți mult, alergați mult, Jupiter vă aduce tot felul de oportunități de călătorii în interes de serviciu, deplasări/traininguri, conferințe și prezentări. Cu comunicarea stați bine, aveți grijă la deplasări (casa călătoriilor lungi unde stă Neptun e prost aspectată de Saturn în casa slujbei) – ele fie nu vor avea loc, fie nu vă sunt favorabile. Nu e un moment bun nici pentru studii înalte (mastere, doctorate), care anul acesta s-ar putea să vă inducă în eroare, să promită mai mult decât oferă.

Îngrijiți-vă sănătatea și faceți mișcare, căci e o perioadă în care Saturn poate agrava sau croniciza afecțiuni altminteri tratabile.

Marte din casa iubirilor și a copiilor vă dă energie și vă susține în ianuarie-februarie și apoi în iunie-iulie, când e puternic în Scorpion și bine aspectat de Neptun și Pluto. Mai ales în iunie și parte din iulie, când trigonul lui Venus promite iubire și fericire în cuplu, poate o întâlnire marcantă sentimental.

Din septembrie, trecerea lui Jupiter în Balanță vă promite oportunități privind casa și familia. Fie vă mutați într-o casă mai mare sau mai frumoasă sau o redecorați pe cea veche, fie se mărește familia sau primiți o veste bună de la/pentru părinți. Jupiter promite expansiune, poate o investiție imobiliară. Cântăriți bine argumentele pro și contra, luați deciziile în septembrie octombrie și evitați luna noiembrie, când tranzitul lui Marte prin Vărsător, în casa banilor din împrumuturi, poate însemna cheltuieli mari, nu neapărat în cele mai avantajoase condiții (Marte în cuadratură cu Soare, Mercur și Luna Neagră).

Despre celelalte zodii puteți citi în Horoscop 2016

Image courtesy of Salvatore Vuono at FreeDigitalPhotos.net

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou