Horoscop 2019 Balanță sau Ascendent în Balanță

Redefinirea statutului financiar

Dacă până acum Uranus le-a schimbat Balanțelor statutul partenerial, în următorii 7 ani li-l vor schimba pe cel al banilor. Anul acesta, dragi Balanțe, intrați într-un proces de schimbare și redefinire a statutului financiar, mai precis al veniturilor comune, investițiilor, asigurărilor, proprietăților, posesiunilor, în general. Anul acesta, schimbarea va începe doar pentru Balanțele din prima decadă. Efectele ei sunt imposibil de prevăzut, de aceea un sfat bun ar fi să iei ce ți se oferă. Dacă nu știi cum sau nu știi ce ai nevoie, atunci s-ar putea să ai probleme. Apar probleme în plata datoriilor la casă sau a datoriilor în general, recuperarea unor sume pe care alții ți le datorează, taxe, moșteniri și bunuri deținute în comun cu alții. Apar situații neprevăzute, în care câștigul și pierderile sunt posibile, deopotrivă. Cheia rezolvării lor este obținerea independenței financiare, în această perioadă. Întrucât Uranus va tranzita timp de 7 ani domeniul posesiunilor, înțelept ar fi să încerci să le păstrezi. Perspective excelente la anul (2020), când Jupiter va face aspecte bune cu Uranus pe axa veniturilor voastre. Evenimentele surpriză din acești 7ani pot privi pierderi/câștiguri neașteptate nu doar în domeniul economic, ci și al relațiilor. Un deces în anturaj te poate pune în poziția de a-ți schimba perspectiva asupra deținerii bunurilor și a siguranței financiare. Șanse bune de câștig anul acesta în a doua jumătate a lui mai, când Venus intră în Taur; și în ultima decadă de august, când Venus tranzitează primele grade de Fecioară; și pe tot tranzitul lui Venus prin casa banilor, în Scorpion (9 octombrie – 1 noiembrie).

Intrarea lui Jupiter în Săgetător în noiembrie 2018 marchează un an (până în noiembrie 2019) benefic Balanțelor. Dacă până acum v-a adus bani, de-acum înainte va aduce șansă. Jupiter e puternic, în domiciliu și în sextil cu Soarele Balanțelor, cărora le aduce oportunități de creștere a influenței personale, modalități noi de a-și exercita voința și de a fi mândre de ele.

Dacă șansa pe care o aștepți nu se arată, dragă Balanță, îndrăznește să ți-o construiești singură. În cele din urmă, eforturile tale vor fi răsplătite cu succes. Nu ezita să-ți spui părerea și care îți sunt prioritățile, să-ți aperi integritatea și principiile. Dar nu uita să-ți păstrezi echilibrul. Jupiter se află tot timpul în cuadratură cu Neptun, ceea ce ar putea duce la erori de judecată și idei grandioase, dar lipsite de o bază reală solidă. Așadar, îndrăznește, dar cu măsură.

Ți se lărgește cercul de relații

Oportunitățile aduse de Jupiter privesc casa a treia a Balanțelor, respectiv sectorul comunicațiilor, al călătoriilor și al schimbului de idei. Este un an bun pentru extinderea cunoștințelor și abilităților în orice domeniu, inclusiv al computerelor sau echipamentelor de orice fel. Ți se lărgește cercul de relații și contacte, Jupiter sprijină schimbul de idei și creativitatea. De asemenea poți să-ți descoperi sau dezvolți un talent artistic în această perioadă sau decizi să-ți continui educația. Relația ta cu vecinii, frații și surorile poate cunoaște un nivel nou de interes sau aceștia pot cunoaște o prosperitate mult așteptată; sau chiar tu s-ar putea chiar să încerci să te muți într-un cartier mai bine cotat ca poziție și cu vecini influenți. Anul ăsta îți propui și chiar te implici mai mult în viața comunității sau te înscrii într-un program de specializare sau la un curs de limbi străine. Și, din nou, atenție la cuadratura lui Jupiter cu Neptun, care poate duce la pierderea statutului sau a anturajului. Situația tensionată cu Neptun poate fi accentuată/declanșată de tranzitul planetelor rapide prin Gemeni, Fecioară și Pești. De exemplu, al lui Marte: 1 aprilie – 16 mai (în Pești); 19 august – 4 octombrie (Fecioară).

Probleme cu casa ori familia

Trecerea cuplului Saturn-Pluto în Capricorn prin casa a patra nu este cea mai veselă perioadă din viața ta, Balanțele din prima jumătate a zodiei trăiesc deja din 2018 acest tranzit. Tandemul ți-a adus deja provocări serioase în ultimul an, dacă ești Balanță de septembrie și prima săptămână de octombrie. Saturn în cuadratură la Soarele natal te pune la încercare: limitări, obstacole, întârzieri, persoanele în poziție de autoritate îți contestă profesionalismul și abilitățile, integritatea și onestitatea. Poate tatăl are probleme de sănătate de care trebuie să te îngrijești sau atitudinea șefului te împiedică să lucrezi, ți se pare obositoare și frustrantă. Situațiile se înrăutățesc dacă arăți nerăbdare, descurajare, furie, aroganță sau indolență, pentru că Saturn premiază contrariul. Folosește această perioadă pentru a-ți dezvolta abilitățile și a-ți crește autoritatea. Tranzitul lui Saturn dublat de Pluto poate fi perceput ca dificil, dar aduce schimbări subtile, evoluție și realizări pe termen lung. Ascultă sfatul celor mai în vârstă sau mai înțelepți. Posibile probleme cu casa, părinții, familia, care nu te lasă să-ți urmezi calea. S-ar putea să primești responsabilități crescute legate de casă sau un membru al familiei. Este finalul unei perioade și începutul uneia noi. Pregătește-te să intri într-o nouă etapă, dragă Balanță, pentru că succesul ei depinde de tine. Fă-ți temele, încheie pactul cu trecutul, închide ușa și treci mai departe. Evită să iei decizii importante, care pot fi pripite și în defavoarea ta pe tranzitele lui Marte prin Berbec (2 ianuarie-14 februarie), Rac (17 mai- toată luna iunie). Precauție și pe tranzitul lui Marte prin zodia ta (5 oct – 19 noiembrie), când îți crește energia și aplombul, dar și riscul de accidente și îmbolnăviri.

La mijlocul lui august te așteaptă o perioadă excelentă pentru vacanțe, distracție, și relații, pe tranzitul conjuncției Marte- Venus în casa prietenilor și a speranțelor împlinite. Profită de ea, pentru că va fi o perioadă mai relaxată și benefică, în mijlocul agitației generale.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.