Horoscop 2019 Fecioară sau Ascendent în Fecioară

Îți desăvârșești educația sau emigrezi?

Dragă Fecioară, în următorii 7 ani, trigonul pe care îl face Uranus în tranzit cu Soarele tău îți aduce oportunități și schimbări benefice, fie prin eforturile tale susținute sau prin noroc chior. Sau o combinație din cele două. Schimbările se pot produce brusc, din surse neașteptate și într-o manieră surprinzătoare. Chiar dacă nu le vei putea controla, evenimentele par să se deruleze de la sine în beneficiul tău. În 2019, doar pentru Fecioarele născute în august. Ești în prim-plan, te redescoperi, îți dezvolți individualitatea, voința și propriul ego. Uranus în casa a noua indică dezvoltare personală prin educație, fie prin burse de studiu în străinătate, urmezi cursuri de limbi străine sau îți dai doctoratul. Este o perioadă în care poți avansa într-o poziție de conducere sau atinge țelurile propuse social și profesional. Dar este posibil și să pierzi brusc statutul la care ai ajuns anterior, pentru că Uranus aduce schimbare, cu orice preț. Este o perioadă în care devii interesată de călătorii, dragă Fecioară. De cunoașterea unor tărâmuri noi și a locuitorilor de altă rasă sau cultură. Pot interveni schimbări și în statutul matrimonial, dacă este vorba de o a doua căsătorie. De asemenea, casa a noua privește relația cu socrii, serviciul sau sănătatea unuia dintre părinți. Dacă ai de rezolvat chestiuni juridice, așteaptă-te la surprize de la cei implicați în proces și decizii judecătorești în direcții total neașteptate.

Scrisul, activitățile de editare, reclamă, marketing, credințele religioase sau politice sunt supuse schimbării. Precauție în călătoriile lungi și evită situațiile de risc, unde pot apărea incidente, mai ales în 2019, când tendințele sunt accentuate de cuadratura lui Jupiter la Soarele vostru.

Chiar dacă evenimentele nu ți se vor părea întotdeauna favorabile, dragă, Fecioară, ele te vor provoca să-ți găsești drumul. Unul autentic, independent, care să te reprezinte. Schimbarea poate veni din orice direcție și cu efecte în orice sector de viață. Așteaptă-te la mari surprize! – este deviza lui Uranus. În 2019, toate acestea vor fi întrezărite de Fecioarele din prima decadă a zodiei (născute în august), urmând ca ele să se dezvăluie treptat și celorlalte Fecioare, pe măsură ce Uranus își urmează tranzitul prin Taur.

Sfârșitul unei perioade de viață, începutul alteia

În 2019, Jupiter în tranzit prin casa a patra poate marca sfârșitul unei perioade de viață și începutul uneia noi. Este startul unei perioade de 12 ani de învățare și însușire a unor experiențe noi și lecții de viață. Oamenii pe care îi cunoști anul acesta și întâmplările prin care treci pot constitui sursa ta de inspirație în viitoare proiecte, o nouă carieră, o afacere sau o direcție nouă de dezvoltare și educație. Orice începi acum va contribui în cele din urmă la lărgirea orizontului personal, intelectual sau profesional. Sau la o schimbare/extindere a familiei sau imobiliară. În ianuarie și noiembrie 2019, Venus îl secondează pe Jupiter și te ajută să-ți atingi țelurile. Nu uita însă că Jupiter este tot anul „deranjat” de Neptun din Pești, ceea ce ar putea să-ți încurce planurile și să-ți pună piedici către succes. Ele pot apărea din cauza unui ego supradimensionat, a orgoliului și ambițiilor, lăcomiei, lenei sau a unor erori de estimare. Este mai degrabă o perioadă de test pentru Fecioare, pe care o pot depăși doar prin muncă, prudență, calm și tehnici de adaptare la situațiile ce vor veni. Succesul nu este imposibil, dar păstrează-ți echilibrul în situații de stres și calmul, dacă vezi că el întârzie să apară. Precauție în aprilie-mai, când Marte tranzitează Gemenii și i se opune lui Jupiter; și în august-septembrie, când Marte tranzitează Fecioara și îți dă aplomb și energie, dar și gust pentru riscuri.

Responsabilități suplimentare cu copiii

Fecioarele din a doua jumătate a zodiei pot beneficia anul acesta de tranzitele cuplului Saturn-Pluto prin Capricorn. Deși sunt două planete pe care nu prea ni le dorim prin preajmă, ele pot duce la realizări durabile și creșterea poziției, dacă suntem harnici, răbdători și prudenți. Saturn în Capricorn înseamnă pentru Fecioare responsabilități suplimentare legate de copii sau probleme cu aceștia, dar rezolvabile, datorită trigonului pe care Saturn îl face cu Soarele Fecioarelor. Multă muncă, puțină distracție, activități sociale reduse. Relații dificil de legat sau care sunt posibile, dar nu vă aduc nicio bucurie, ci mai degrabă responsabilități. Mai așteptați un pic, Jupiter va veni și pe strada voastră, la anul (2020). Până atunci, 22-29 august este săptămâna pasiunii voastre în 2019, când conjuncția Marte-Venus se formează în zodia voastră. Fecioarele din august în  vor străluci în anturaj și vor petrece zile de neuitat.

Venus „îndulcește” tranzitele lui Saturn și Pluto în a doua jumătate a lunii februarie și vă deschide apetitul pentru distracție și șansele de relaxare sau rezolvarea problemelor cu copiii în primele zile de iunie, în ultima decadă de august și prima de septembrie, când face aspecte de trigon cu Saturn. Atenție la perioadele tensionate (cuadratură) cu Marte în tranzit: 1 ianuarie – 15 februarie, 17 mai – 30 iunie, 6 octombrie – 20 noiembrie.

Saturn părăsește Capricornul la începutul lui 2020, pentru a „locui” în următorii doi ani și jumătate în Vărsător. Deși poate fi perceput ca dificil, la finalul lui (aprilie 2020) vom observa că acest tranzit a marcat pentru Fecioare o mare realizare.

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.