Horoscop 2019 Leu sau Ascendent în Leu

Schimbare majoră în viață/carieră

Leul este unul dintre semnele astrologice fixe, care nu prea au nevoie de schimbare, cu excepția cazului când ei sunt cei care declanșează și controlează situația. Ei bine, dragi Leișori, voința și hotărârea vă vor fi puse la mare încercare în următorii 7 ani, în timp ce veți face față unei schimbări majore în viață. Aceasta se va petrece în domeniul social sau profesional, al numelui și renumelui vostru, al poziției în societate. O perioadă plină de evenimente – cel mai probabil în carieră, dar nu neapărat. Poate fi vorba și despre o schimbare majoră în stilul de viață sau o nouă direcție de urmat, în general. Schimbările pot fi parte din cursul firesc al vieții voastre sau un mod de a vă atinge independența mult dorită. În pofida nevoii acute de independență, s-ar putea să nu fiți voi inițiatorii schimbării și nici să nu vă puteți exercita liberul arbitru, întrucât Uranus declanșează forțe asupra cărora nu aveți niciun control. Evenimentele pot fi declanșate de alții, cu implicații majore pentru voi: sunteți nevoiți să vă schimbați locul/șeful/domeniul de muncă sau să plecați de-acasă, să vă separați de familie sau de persoane care reprezintă autoritatea. Cea mai mare frustrare în proces stă în faptul că nu-l puteți controla. Situațiile sunt inițiate de deciziile altora, voi nu puteți avea decât reacții la ele. O perioadă haotică și  provocatoare, dar nu neapărat împotriva voastră. Anul acesta, pentru Leii născuți în iulie.

Eventualele probleme de sănătate apărute odată acum un an, la intrarea lui Saturn în Capricorn, se mențin și în 2019. Poate chiar se acutizează, odată cu apropierea lui Saturn de Pluto. Aveți probleme cu dinții, articulațiile, oasele, pielea. Mergeți la medic și nu uitați de analizele periodice, chiar dacă nu vă doare nimic. Mențineți un program sănătos de alimentație și mișcare. Un om avertizat…

Trigonul lui Uranus peste casa carierei cu Saturn și Pluto din casa serviciului poate însemna că, oricât de frustrante, schimbările vă vor fi totuși favorabile și cu efecte pe termen lung. Cu Uranus, așteptați-vă la lucruri neașteptate, imposibil să te pregătești. Chiar dacă vă va fi greu să vă mențineți statutul, important e să vă păstrați principiile și integritatea deciziilor.

Pasiune, distracție și excese

Dacă sunteți născuți în august, s-ar putea ca zorii schimbării declanșate de Uranus să fie încă departe. În schimb, toți Leii vor simți efectele tranzitului lui Jupiter, marele benefic al zodiacului, prin casa iubirii, copiilor, distracției și jocurilor de noroc. Dar și a exceselor de tot felul. Aveți o puternică înclinație către lux și viață bună și simțiți că prosperitatea e aproape. Și este, într-adevăr, dar nu la nivelul așteptărilor voastre. Cuadratura cu Neptun s-ar putea să vă inducă în eroare și să vă îndemne la cheltuieli peste buget. Este o perioadă bună pentru creație și inovație, descoperirea sau dezvoltarea talentelor, a unei noi pasiuni sau hobby. Relația cu copiii trece printr-o perioadă excelentă, iubirea capătă noi valențe și vă crește calitatea vieții. Cel mai probabil în ianuarie și noiembrie 2019, când tranzitul lui Jupiter e dublat de cel al lui Venus. La fel în august, când tandemul Soare-Venus în tranzit prin Leu vă dă strălucire, șansă și succes în tot ceea ce vreți să întreprindeți. Crește și gustul pentru risc și aventură, dar cuadratura cu Neptun vă recomandă prudență.

În februarie, vești bune privind serviciul și sănătatea, domeniu în care Venus în tranzit deblochează stagnările impuse în ultimii doi ani de Saturn. Pentru Leii din ultimele grade ale zodiei (născuți între 20 și 23 august), Marte conjunct cu Uranus parafează schimbările de care au avut parte în ultimii ani. Din martie, Uranus intră în Taur, marcând startul noilor schimbări (cel mai probabil profesionale) pentru prima decadă de Leu. Marte în tranzit prin Taur aduce probleme legate de carieră și serviciu/sănătate, care au nevoie de atenția voastră și își vor găsi rezolvare pe termen lung (Saturn și Pluto în casa muncii/sănătății).

În aprilie-mai discuții în anturaj și posibile decizii pripite (Marte în Gemeni, în opoziție cu Jupiter). Din 16 mai, intrarea lui Venus în Taur aduce șanse în carieră și un preview pentru schimbările de care vor avea parte Leii născuți în prima decadă a zodiei.

În iunie, accentul cade din nou pe axa serviciu-sănătate, odată cu tranzitul lui Marte prin Rac, în opoziție cu Saturn și Pluto. Risc de îmbolnăvire, accidente sau probleme la serviciu. Sau un membru al familiei are nevoie de ajutorul și atenția ta.

În octombrie, prudență în călătorii

În iulie și august, Leii sunt plini de avânt și energie. Tranzitul lui Marte, apoi al planetei Venus și al Soarelui le dă motivație și putere de muncă, dorință de independență și schimbare. În ultima decadă a lunii și în primele două de septembrie, Marte, Venus și Soarele tranzitează Fecioara, cu frumoase șanse de rotunjire a venitului Leilor. Profitați de oportunități, feriți-vă de cheltuieli și îmbrățișați schimbarea, căci ea vă va fi favorabilă. În octombrie fiți prudenți în călătorii (Marte în Balanță). Din 9 octombrie, puteți să vă apucați de mici renovări, pentru că Venus în Scorpion vă susține în octombrie domeniul legat de casă și familie. Noiembrie e pentru pasiuni și copii.

Pe 3 decembrie, Jupiter intră în Capricorn, în casa muncii și a sănătății voastre, pe care o va tranzita timp de 1 an (2020). Toată luna decembrie readuce în actualitate schimbările anunțate de Uranus pentru prima decadă a Leului. Un final de an cu sănătate și prosperitate, susținute de tranzitul prin casa a șasea a Soarelui, în tandem cu Jupiter și Venus.

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.