Horoscop 2019 Rac sau Ascendent în Rac

Prieteni noi, speranțe noi

Pentru Raci, marea schimbare anunțată de Uranus se petrece în sectorul prietenilor, al relațiilor, dar și al visurilor și speranțelor. Anul acesta, o posibilă schimbare de serviciu (Jupiter în casa muncii) vă poate redefini rolul în anturaj. În următorii 7 ani, întâmplări neașteptate vă pot schimba felul în care vă raportați la prieteni sau să vă schimbați cu totul țintele în viață. Posibile despărțiri de prieteni vechi și relații care vi se par perimate sau care nu vă mai oferă suficiente motive de creștere. Pe măsură ce căutați noi moduri de exprimare a propriei voințe sau personalități, sunteți puși în situația de a vă căuta compania unor persoane necunoscute până acum, să vă faceți noi prieteni, să vă înscrieți în asociații diverse, să vă atingeți țelurile folosind forța uniunii cu ceilalți. Dacă până acum vi s-a părut interesant stilul izolat- singuratic, s-ar putea să vă schimbați total părerea și să căutați prezența celorlalți. Dacă dimpotrivă, ați avut o mulțime de prieteni, vă restrângeți cercul la doar câțiva. S-ar putea de asemenea să legați relații imposibile sau cu oameni la care nici nu vă gândeați. Tranzitul lui Uranus în sextil cu Soarele vostru în următorii 7 ani ar putea să vă aducă șansa unor prietenii sau asocieri nesperate, care să vă ajute să atingeți prestigiul și poziția dorită. De asemenea, tranzitul lui Uranus ar putea să vă schimbe perspectiva și țelurile în viață. Indiferent ce direcție vor lua acestea, în următorii ani vă veți trezi că vă doriți cu totul altceva decât până acum și că alte lucruri și persoane vă fac fericiți decât obișnuiau odată.

Probleme cu autoritatea, restricții și frustrări

Racii din decadele 2-3 au observat deja tendințele tranzitului Saturn-Pluto. Opoziția Soarelui vostru cu Saturn v-a impus limite dificil de trecut, în ultimul an. Dezamăgiri legate de autoritate și regulamente, impuneri, întârzieri, frustrări diverse. Persoane în vârstă sau în poziție de autoritate v-au pus la îndoială abilitățile, prestația, integritatea, onestitatea sau generozitatea, iar voi nu ați avut cum să ripostați. Iar recunoașterile și compensațiile ulterioare nu vi se par satisfăcătoare. Nu e o perioadă bună să vă reclamați drepturile, cu orice preț. Și nici să munciți din greu pentru ele, pentru că nu merită sacrificiul. Refaceți ordinea priorităților, relaxați-vă, aveți grijă de voi și de sănătatea voastră.

Serviciul și sănătatea sub lupă

Jupiter în tranzit prin casa a șasea vă extinde anul acesta cercul responsabilităților de fiecare zi. Poate călătoriți mai mult cu serviciul sau urmați cursuri și specializări necesare ocupării postului. Relația cu subalternii și colegii se extinde și diversifică. Apar oportunități noi la serviciu (care se dublează în noiembrie, când Venus îl însoțește pe Jupiter în casa muncii), anul acesta eforturile și realizările vă sunt în sfârșit recunoscute și recompensate. Dar apar și noi tensiuni, nu reușiți întotdeauna să aveți o perspectivă corectă a situației. Păstrați echilibrul și măsura în toate, dacă vreți să nu pierdeți tot ce ați câștigat (Jupiter cuadratură Neptun).

Alte două direcții în care ar putea evolua interesele voastre în 2019 sunt animalele de casă și sănătatea. S-ar putea să vă treziți cu puișori noi de animale. Sau să începeți un program nou de dietă și fitness, cu șanse mari de reușită în a doua parte a lui ianuarie și noiembrie 2019, când Jupiter e însoțit de Venus. La fel în august, pe tranzitul lui Venus prin Leu (august).

Februarie e o lună cu șanse în parteneriat și schimbări în relații, unde s-ar putea să fi resimțit obligații și responsabilități crescute în ultimii doi ani. Soțul/soția sau partenerii de afaceri sunt mai veseli și mai generoși luna asta și aduc vești bune, cu Venus în tranzit în zodia Capricornului. Schimbări și șanse în același sector de viață în martie, când Marte tranzitează Taurul.

Nodul Nord al Lunii vă protejează tot anul, cu șanse de succes în tot ceea ce v-ați propus.

Atenție la drumuri și sănătate în aprilie-mai, când Marte face opoziție cu Jupiter, pe axa sănătății sau la posibile probleme la serviciu/cu subalternii. În mai si prima decadă de iunie Venus în Taur declanșează schimbările bune promise în anturaj. Tot în mai-iunie atenție la tranzitul lui Marte prin Rac, care vă dă energie și aplomb, dar în opoziție cu Saturn și Pluto vă predispune la riscuri (separare, îmbolnăvire, răniri, accidentări). Din fericire, Venus în casa sănătății vă oferă protecție și posibilitate de vindecare rapidă. Protecția se extinde și în iulie, când Venus vă tranzitează zodia și vă face mai simpatici, relaxați și carismatici. Chiar aveți nevoie de asta, căci Jupiter în opoziție cu Soarele vostru vă cam agită tot anul.

În primele două decade de august Venus în Leu vă promite șanse frumoase de rotunjire a veniturilor din munca proprie. Poate obțineți o mărire de salariu într-un post mai bun sau mai motivant sau un mediu de lucru care vă place. Marte-Venus-Soare în Fecioară vă aduce vești bune legate de călătorii scurte, traininguri, scris, communicare, publicitate sau afaceri, în ultima decadă de august și primele două din septembrie. Vești bune și de la partener/ă, pentru că acest aspect planetar vă avantajează pe amândoi.

Octombrie e despre dragoste, distracție și copii. Venus vă susține din Scorpion și vă dă șansa unei mari pasiuni, a unori bucurii prin copii sau măcar a unei perioade mai vesele.

Pe 3 decembrie, Jupiter intră în Capricorn, de unde va marca un an (2020) de realizări și șansă prin partener. Primele semne apar chiar din ultimele zile de noiembrie 2019, odată cu intrarea planetei Venus în Capricorn. Fiți cu ochii pe ele, căci vor anunța marile schimbări din 2020.

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.