Horoscop 2019 Gemeni sau Ascendent în Gemeni

Așteptări mari de la partener

Dragi Gemeni, anul acesta nu este despre voi, ci despre partener. Jupiter în Săgetător în casa cuplului vă animă domeniul relațiilor și promite schimbări legate de statutul vostru partenerial sau matrimonial. Evident, nu toți Gemenii se căsătoresc sau divorțează. Dar cu toții vor avea așteptări mari de la relația existentă sau de la cea ideală. Vor vrea un Făt Frumos sau o Ileană Cosânzeană, care să le ofere tot ce au visat. Iar Jupiter le oferă cadrul astral să viseze departe, chiar dacă uneori și departe de realitate. Cuadratura cu Neptun din Pești predispune la erori și așteptări nejustificate. Se vor bucura din plin de tranzitul lui Jupiter cei care vor reuși să-și ajusteze visurile la realitate. Fiți cu ochii pe șansele apărute în cea de-a doua jumătate a lunii ianuarie 2019, când conjuncția Jupiter-Venus scoate în lumină relația cu partenerul și ce vă poate aduce ea.

În 2019, aveți grijă de bunuri și cui le dați, pentru că opoziția Soarelui cu Jupiter vă face generoși cu oamenii nepotriviți. Și cu cine vă uniți forțele, pentru că s-ar putea ca noii parteneri să vă lase la baltă când vă așteptați mai puțin. O atitudine rezervată vă poate feri de surprize neplăcute. Nu urmăriți succesul cu orice preț, pentru că el poate fi obținut cu mari compromisuri, inclusiv pierderea stimei de sine.

În februarie Venus vă tranzitează una din casele banilor, cu oportunități de câștig pe termen lung – folosiți-le! Domeniul banilor suferă schimbări importante în ultimul an, datorită tranzitelor Pluto-Saturn și al nodurilor lunare pe casa banilor. Nodul Nord al Lunii v-a mărit salariul sau v-a adus noi ocazii de făcut bani și o va ține tot așa până în iunie 2020, când intră în Gemeni. Șanse de câștig în iulie 2019, când micul benefic (Venus) tranzitează Racul. Chiar dacă nu spectaculoase (opoziție Saturn-Pluto), ele anunță o schimbare în lista de priorități (sextil cu Uranus). Banii sunt buni, dar oamenii sunt cei mai importanți. De altfel, una din casele banilor este supusă transformărilor profunde de câțiva ani sub tranzitul lui Pluto și e greu încercată în ultimul an, de tranzitul lui Saturn: venituri comune problematice, responsabilități prost plătite, întârzieri la plată, schimbarea totală a surselor de venit, cheltuieli neprevăzute pentru familie sau schimbarea perspectivei voastre asupra banilor. Domeniul câștiguri-pierderi, inclusiv de persoane în anturaj, e în plină transformare și în 2019.

Trecutul revine în actualitate

Intrarea lui Uranus în Taur, pe 7 martie, anunță o schimbare mare și pentru Gemeni, în următorii 7 ani. Evenimente neașteptate, situații imprevizibile prin care, conștient sau nu, Gemenii vor să scape de povara trecutului și să-și făurească un drum nou. Pentru asta, sunt dispuși să-și înfrunte temerile, resentimentele, eșecurile și dezamăgirile precedente. E o perioadă în care trecutul revine sub o formă sau alta, în neașteptate feluri. De data asta, analiza motivațiilor subconștiente duce la rezultate diferite. S-ar putea ca Gemenii să devină interesați de psihanaliză, interpretarea viselor sau astrologie. Circumstanțele vieții vă pot pune în situația de a se izola de lume perioade lungi, fie pentru a munci, a sprijini o persoană sau o idee sau a îngriji un membru al familiei. Puteți deveni membri ai unor societăți secrete sau martori la activitățile mai puțin cunoscute ale unui prieten.

În aprilie-mai sunteți animați de energia lui Marte. Mai combativi ca de obicei, sunteți predispuși la conflicte, dar și la accidente, așa că aveți grijă cu cine vă certați și cum conduceți pe drumurile publice (1-5 mai Marte în Gemeni este în opoziție cu Jupiter din Săgetător). Pe 16-23 mai Venus conjunct cu Uranus poate declanșa oportunitățile de schimbare anunțate de intrarea lui Uranus în Taur.

Iunie e luna voastră, dragi Gemeni. La începutul lunii, Venus în trigon cu planetele din Capricorn poate debloca unul dintre sectoarele banilor. Apoi Venus intră în Gemeni și, împreună cu Soarele, vă dă șanse, carismă, generozitate și zile însorite. Veți străluci în anturaj și puteți avea câștig de cauză în dispute (Venus opoziție Jupiter, 20-28 iunie).

Pe 15 august Jupiter își reia mersul direct și detensionează relația cu partenerul, apoi Uranus intră în retrogradare și vă lasă să analizați direcția în care bate vântul schimbării. La finalul lunii august și prima parte a lunii septembrie se formează o frumoasă conjuncție Marte-Venus-Soare în Fecioară. Configurația energizează sectorul casei voastre, căminului, familiei, unde poate aduce provocări, discuții sau reactualizarea unor probleme. Sau voi sunteți cei care vă poziționați acum diferit în ce privește subiectul (trigon cu Uranus).

Între 15 septembrie și 9 octombrie Venus tranzitează Balanța, cu oportunități în sectorul iubirii și copiilor. În octombrie și până pe 20 noiembrie, tot pe-acolo trece și Marte – nu vă asumați riscuri inutile, bucurați-vă de pasiune. Make love not war, cum ar veni. În octombrie Pluto și Saturn își reiau mersul direct echilibrând casa banilor și posesiunilor, Soarele vă aduce chef de distracție.

Pe 3 decembrie, Jupiter intră în Capricorn (însoțit de Venus, micul benefic!), anunțând o lună excelentă pentru venituri și un an de redefinire a posesiunile voastre. În bine, așadar nu vă faceți griji.

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.