Horoscop 2019 Săgetător sau Ascendent în Săgetător

HOROSCOP 2019 SĂGETĂTOR2019 e anul vostru, dragi Săgetători!

Îl așteptați de 12 ani, următorul va fi peste alți 12, așa că a venit momentul să vă bucurați de el. Jupiter Marele Benefic al zodiacului intră în Săgetător pe 9 noiembrie 2018 și tranzitează zodia voastră până în noiembrie 2019. Un an de grație pentru voi, căci sunteți beneficiarii cei mai importanți ai șanselor lui Jupiter în domiciliu, guvernatorul Soarelui vostru. Jupiter peste Soarele vostru este o încununare a tot ceea ați realizat în ultimii 12 ani – o relație, o afacere, desăvârșirea educației sau orice alt proiect început atunci își găsește acum apogeul. Iar voi ar fi bine să vă bucurați de el și să treceți mai departe, către un nivel superior de fericire și creștere personală. Jupiter vă forțează la expansiunea (conștientă sau nu) a propriului ego. E adevărat că vă îndeamnă și să vă bucurați de plăcerile vieții. Poate chiar în exces, având în vedere că Jupiter e prost aspectat de Neptun din Pești, care induce în eroare și aruncă o ceață deasă peste situații, determinându-te să iei decizii greșite. Dar un om informat… analizează în profunzime. Dacă renunți la hatâruri și răsfățuri și la generozitatea excesivă față de ceilalți, s-ar putea să te bucuri cu adevărat de șansele lui Jupiter. Nu te lăsa sedus de propria importanță pe harta lumii. Recunoașterea și onorurile vin de la sine, nu e cazul să te umfli în pene. O doză de modestie și umilință ar putea chiar să le crească.

Anul ăsta ai farmec, ești cuceritor, drag Săgetător. Dar ești și mai indulgent cu tine și poți să iei în greutate, așa că urmărește-ți cu grijă dieta. Chiar dacă nu ești implicat în acțiuni grandioase, oamenii au tendința de a considera că ai un statut mai înalt sau ești o persoană mai importantă decât până acum; sau decât ești, cu adevărat. S-ar putea ca tatăl tău să obțină o poziție socială superioară sau să te ajute cumva să-ți crești influența. S-ar putea de asemenea să fie anul căsătoriei tale sau al nașterii unui copil.

Perioade pline de șansă: 17 ianuarie – 3 februarie și 1 – 27 noiembrie (Venus în Săgetător, conjunct cu Jupiter), 18 aprilie – 15 mai (Venus în Berbec – în exil, mai puțin bun, dar de luat în calcul) și 15 septembrie – 8 octombrie (în Balanță – în domiciliu și în sextil cu Jupiter).

Cu ochii pe bani

Din păcate, casa banilor tăi nu e tot atât de norocoasă și de bine aspectată, drag Săgetător, dar are toate șansele să sufere o schimbare majoră în următorii doi ani. Pluto transformă deja lucrurile la nivel subtil de câțiva ani, Saturn pune piedici de aproape un an. Din martie 2019, Uranus în Taur va schimba cu totul statutul vostru financiar în următorii 7 ani. În principiu, în bine pentru tine. Dar cu Uranus nu poți să știi… Până atunci, în 2019 Saturn impune limite în venituri și cheltuieli. Întâmplările vor face în așa fel încât să fii pus în poziția de a te întreba la ce ții mai mult pe lumea asta. Teama unei pierderi – financiare sau a unei relații – te va obliga să refaci lista de valori. Saturn nu te oprește să câștigi, dar tot ceea ce vei câștiga va fi cu multă muncă și effort propriu sau cu un sacrificiu pe care nu ești sigur că vrei să-l faci. Ai dar prea multă importanță interesului financiar în dauna celui uman? Ai pierdut bani sau i-ai cheltuit fără noimă? Ai dat bani ca să scapi de responsabilități? Saturn te obligă să răspunzi tuturor acestor întrebări. Îți este testată dorința de a-ți schimba atitudinea față de bani și de a-ți asuma responsabilități. Dacă știi răspunsurile, Saturn prin casa banilor te va răsplăti. Cel mai probabil în 2020, când în Capricorn va fi și Jupiter.

Posibilă schimbare la serviciu

O schimbare cu adevărat majoră începe în 2019 în casa muncii și sănătății tale, dragă Săgetător. Ea se va întinde pe 7 ani, dar nu poți să știi când „lovește” Uranus. Casa a șasea este ocupată cu sarcini curente și responsabilități, domeniu supus de-acum schimbării bruște, neașteptate și în direcții surprinzătoare. Cel mai probabil îți schimbi munca actuală, serviciul, colegii și obiceiurile. Poate că te trezești șomer și îți găsești un job mai bun sau pornești într-o afacere pe cont propriu. Sau n-ai serviciu și primești o ofertă de muncă la care nu te-ai gândit. Noua poziție nu e tocmai ceea ce te-ai așteptat sau poate că șefii tăi cred că nu ești potrivit pentru ceea ce au crezut când te-au angajat. Circumstanțele sunt instabile, dar nu neapărat rele. Având în vedere că e vorba despre casa muncii tale, în care Uranus în tranzit face un frumos trigon cu Saturn și Pluto în tranzit prin casa banilor, cele 3 planete par să conlucreze în următorii doi ani la prosperitatea ta. S-ar putea ca munca în care te angajezi să aibă o natură netradițională sau colegii tăi  să fie diferiți sau neobișnuiți. De asemenea, relațiile de muncă sunt supuse schimbărilor bruște.

Ai grijă la sănătate, cu Uranus în casa a șasea, pentru că s-ar putea ca și acolo să apară tipare ciudate sau diferite. Poți începe să-ți schimbi părerile pe care le aveai până acum despre sănătatea ta sau ce înseamnă să fii sănătos și apelează mai degrabă la medicina alternativă dacă ai o problemă banală și la sport, ca să previi înainte să tratezi și ca să îți menții o condiție fizică bună.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.