Horoscop 2019 Vărsător sau Ascendent în Vărsător

HOROSCOP 2019 VĂRSĂTORHaos și surprize acasă

Și pentru voi începe o perioadă de 7 ani de mari schimbări, dragi Vărsători. Pentru cei născuți în prima decadă, veștile neașteptate vin chiar de anul acesta, începând cu 7 martie, odată cu intrarea lui Uranus în Taur. Cei născuți în primele zile ale zodiei poate că i-au simțit deja efectele din 2018, când Uranus s-a plimbat două-trei luni pe la primele grade de Taur. Vărsătorii sunt una din zodiile fixe, la fel ca Taurul sau Leul, motiv pentru care nu prea se omoară după schimbare, cu atât mai puțin când e neașteptată, incontrolabilă și cel mai probabil neplăcută, cum e cazul tranzitului lui Uranus în cuadratură cu Soarele vostru. Întâmplările acestei perioade îți pot testa rezistența, voința și hotărârea de a reuși. Te trezești în vâltoarea unor evenimente provocate de ceilalți, dragă Vărsător, pe care nu le poți influența și la care nu ți-e permis decât să reacționezi, într-un fel sau altul. O perioadă haotică, zgomotoasă, plină de provocări. Uranus nu te împiedică să îți urmezi cursul, doar că îl presară cu tot felul de întâmplări, pentru care este foarte dificil să te pregătești, de vreme ce nu știi din ce direcție vin și în ce domeniu. Fiind vorba despre casa a patra a Vărsătorilor, cel mai probabil schimbările vor afecta casa, relațiile de familie, condițiile de locuit. Este posibil să-ți schimbi locuința (chiar de mai multe ori) pe tranzitul lui Uranus prin casa a patra. Căminul și familia sunt supuse unor evenimente și schimbări neașteptate, asupra cărora nu ai niciun control. Rolul tău în familie poate fi contestat sau schimbat, în condiții bizare sau neobișnuite. Poți fi nevoit să faci față despărțirilor de membri ai familiei sau persoane foarte apropiate, geografic, emoțional sau în orice alt fel. Indiferent în ce direcție se produce schimbarea, la finalul ei vei avea mai multă independență în cadrul familiei sau ceilalți membri ai ei se vor detașa de tine. Poate că familia se mărește sau se micșorează. Tranzitul marchează finalul brusc și neașteptat al unei activități/situații care durează de foarte mult timp și începutul uneia cu totul noi, care ți se părea imposibilă anul trecut, pe vremea asta.

Relații înfloritoare, distracție și călătorii

Tranzitul lui Jupiter prin Săgetător îți oferă șansa să-ți extinzi aria de acțiune și de influență, să explorezi noi tărâmuri de cunoaștere și abilități, astfel încât să poți fi mândru te tine, drag Vărsător. Potențialul de succes există, nu trebuie decât să faci un mic effort pentru a-l atinge. Nu ezita să-ți spui părerea și să-ți ceri drepturile, rezultatul negocierilor va fi în favoarea ta. Ai grijă însă la cuadratura lui Jupiter cu Neptun, care poate arunca un văl de ceață asupra situațiilor, predispunând la risc de eroare și reacții greșite. Analizează cu calm evenimentele și oportunitățile, nu acționa impulsiv, dacă vrei ca eforturile tale să fie încununate de succes. Tranzitul lui Jupiter prin casa a 11-a s-ar putea dovedi mai benefic decât se arată premisele, la început de an. Îți extinzi numărul de prieteni sau te bucuri de înflorirea unei relații care a stagnat până acum – de dragoste sau cu copiii. Ai mai multă energie și entuziasm, mai multă poftă de viață și de distracție, călătorești mai mult și îți lărgești aria de relații. Participarea la activitățile unei organizații ar putea să-ți fie benefică. Prietenii și relațiile pot fi sursa ta de energie și noroc, dacă vă păstrați independența. Bucură-te de șanse și vești bune de la prieteni declanșate de tranzitele lui Venus peste Jupiter – 17 ianuarie – 2 februarie și 1-27 noiembrie, când te poți aștepta la oportunități sau vești bune de la prieteni. Te mai avantajează și Venus în Berbec – (18 aprilie – 15 mai) sau în Balanță – 15 septembrie – 8 octombrie.

Ai grijă la cheltuieli și nu lua decizii importante privind bugetul între 1 și 16 mai, când Marte în tranzit îl dublează pe Neptun în Pești. La fel, între 19 august și 6 octombrie, cât Marte tranzitează Fecioara.

Generozitatea și compasiunea vor fi surse de mari bucurii

Pluto în Casa a 12-a lucrează ani buni la schimbări nevăzute, dar profunde, în viața ta și asupra personalității tale. Analizează-ți resentimentele, temerile și grijile, probleme din trecut, pe care poate le-ai uitat demult, dar care continuă să-ți influențeze comportamentul și atitudinea pe tranzitul lui Pluto în Capricorn (până în 2024). Cei din primele două decade de Vărsător știu despre ce vorbesc, vine rândul Vărsătorilor din ultima decadă să experimenteze transformările lui Pluto. În 2019- 2020, și ale lui Saturn în tranzit conjunct cu Pluto. Restricții, limitări lecții karmice – este important să te confrunți cu ele și să le rezolvi. Nu te aștepta ca ceilalți să-ți aplaude reușitele în bătăliile interioare, pentru că ele sunt personale și astfel trebuie să rămână. Este posibil ca în această lungă perioadă să-ți dezvolți capacități intuitive și o energie psihică la care nu aveai acces altădată. Dacă ai necazuri, nu este momentul să-ți plângi de milă, ci să-ți înfrunți temerile. Asumă-ți responsabilități de care ți-era teamă, renunță la obiceiurile proaste (fumat, alimentație excesivă, sedentarism, izolare etc.) și nu aștepta recompense pentru munca ta, dacă vrei ca ele să vină. Investește timp și effort în activități caritabile și voluntariat în beneficiul celor mai puțin norocoși decât tine. Generozitatea și compasiunea în formele lor cele mai pure vor fi surse de bucurie și satisfacții în această perioadă. La finalul ei (2020) vei vedea că sacrificiile și efortul tău au fost recompensate pe măsură. Oricare ar fi darurile, ele vor fi importante și cu efecte pe termen lung.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.