Înfrumusețare în viteză la Facial Bar

Repêchage lansează un concept nou de înfrumusețare în viteză la Facial Bar, unde poți să faci un tratament cosmetic, să-ți vopsești părul și să-ți faci unghiile în același timp!

 

 

De obicei, când te programezi la coafor, mani-pedi și tratamentul cosmetic, știi că vei pierde toată ziua cu toate. De multe ori le faci pe bucățele, le jonglezi și le amâni, din lipsă de timp. De câte ori nu ai visat să le faci pe toate simultan, ca vedetele de la Hollywood?

Ei bine, în epoca vitezei, Repêchage a găsit soluția înfrumusețării rapide: Facial Bar. Un concept unic, în premieră în Romania, care îți permite tratamente faciale expres, ce pot fi realizate în timp ce îți faci unghiile sau îți vopsești părul, pe scaunul stilistului.

Sau poți opta pentru un tratament cosmetic de tipul Facial Bar în timpul pauzei de masă, înainte de o întâlnire sau de un eveniment important. Tratamentele faciale inovatoare revigorează aspectul tenului, în maxim 30 de minute.

Întregul ritual se realizează foarte simplu și comod și se finalizează cu un machiaj ușor de zi. Astfel îți poti relua activitatea, arătând uimitor. Meniul de terapii pentru Facial Bar include tratamente nutritive, hidratante, care revigoreaza pielea, peelinguri, tratamente cu efect instant de lifting sau tratamente pentru ochi.

Facial Bar este asemenea unui „aperitiv” care îți deschide apetitul pentru tratamente faciale la cabinetul cosmetic și o variantă excelentă de a revigora aspectul tenului în timp record.

Poți încerca Barul Facial în saloanele partenere Repêchage, le găsiți pe toate pe pagina de facebook a brandului, aici: https://www.facebook.com/RepechageRomania.ProfessionalBrands/app_1413862258913810

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.