Noutăți antirid și machiaj primăvara 2015

Martie vine cu vești bune și noutăți în tratamentele antirid de top și în machiajul pentru tenul și ochii sensibili, le găsiți pe toate din această primăvară în magazine.

Noi descoperiri direct din Laboratoarele Yves Rocher

Așa cum recunosc dermatologii, cheia eficienței oricărei soluții aplicate pe piele (cremă, ser, fluid) stă în asimilarea ei. Principiul activ conținut în aceasta ar trebui să treacă de bariera cutanată, să se răspândească în straturile superficiale ale pielii, până la celulele țintă. Pentru a realiza acest lucru, Yves Rocher mizează, ca de obicei, pe forța vegetală. Ingredientul minune descoperit de cercetători se găsește în „Ficoida Glacială”, denumită Planta Vieții, care a fost inclusă în gama antirid Sérum Végétal. Originară din zonele deșertice ale Africii de Sud, această plantă se poate adapta și poate face faţă tuturor condiţiilor extreme. De-a lungul veacurilor și graţie proprietăţilor sale incredibile de adaptare, a reușit să se răspândeascăpână în Australia, de-a lungul continentului american și în zona mediteraneană. Este prezentă în Franţa din secolul al XVIII-lea. Din 2008, etnobotaniștii și fitologii Yves Rocher au adus-o în Laboratoarele din La Gacilly și la Paris pentru a o studia și testa. Mai mult, experţii Yves Rocher în agronomie și fitologie au implementat cultura biologică a Ficoidei Glaciale în cadrul Centrului Agronomic Yves Rocher. Au fost iniţiate studii agronomice și fitologice pe parcursul mai multor ani, pentru a identifica cele mai bune condiţii de cultură și perioada optimă de recoltare. Aceasta începe în iulie, după 10-13 săptămâni de creștere și dezvoltare, la momentul cu potenţial maxim din viaţa plantei. Planta Vieţii proaspăt culeasă este tratată imediat, printr-un proces de extracţie exclusiv și inovator: crio-extracția. Experții Cercetării Cosmétique Végétale® Yves Rocher au dezvoltat și brevetat acest procedeu pentru a regrupa în mod natural poliozide și peptide, apă celulară, săruri minerale, acizi vegetali, care permit reacția biologică la nivelul celulelor pielii și eficacitatea cosmetică.

Experţii Cercetării Cosmétique Végétale® Yves Rocher au creat 3 versiuni ale gamei Sérum Végétal. Fiecare dintre acestea definește asocierea inedită dintre Ficoida Glacială și un activ vegetal complementar, pentru a răspunde beneficiilor adiţionale.

Antirid + Luminozitate

Aspect satinat, delicat, neted, pentru un ten luminos, revitalizat… Prin asocierea extractului de „oryza”, ce relansează oxigenarea la nivelul tenului și recreează respiraţia celulară*, cu acţiunea antirid intensă a Ficoidei Glaciale, aceste produse de îngrijire expert oferă un plus de luminozitate.

Extractul super puternic al Ficoidei Glaciale denumită Planta Vieţii a fost integrat în cadrul gamei antirid prin excelenţă, Sérum Végétal. Acest extract, perfect asimilat în interiorul pielii, stimulează calea mTOR (test in vitro), ce reactivează mecanismele celulare de luptă împotriva ridurilor. Sérum Végétal se adaptează tuturor tipurilor de ten și răspunde nevoilor tuturor femeilor: luminozitate, fermitate, efect de lifting.

Gama conține: cremă BB FPS 20 – 80 lei/40 ml, fluid antirid și luminozitate 72 lei/40 ml, loțiune tonică pentru luminozitate 34 lei/200 ml, cremă de zi și cremă de noapte 80 lei/50 ml fiecare, roll on – 65 lei/15 ml.

Antirid + Fermitate

SERUM VEGETAL Crema restructuranta de zi recipient deschis SERUM VEGETAL  Crema restructuranta de noapte

 

 

 

 

 

Acţiunea antirid trebuie să fie urmată uneori de o acţiune viguroasă privind fermitatea. Pentru relansarea producţiei de colagen și de acid hialuronic*, responsabilii arhitecturii cutanate, Cercetarea Cosmétique Végétale® Yves Rocher, privilegiază utilizarea extractului de „gumă de salcâm”. Astfel, tenul are un aspect mai dens și este restructurat din interior.

SERUM VEGETAL Ser restructurant antirid si fermitate SERUM VEGETAL Lotiune tonica pentru luminozitate SERUM VEGETAL Lapte demachiant cu efect de netezire SERUM VEGETAL Corector antirid pentru ochi si buze

 

 

 

 

 

 

Gama conține: Ser restructurant – 97 lei/30 ml, cremă restructurantă de zi și de noapte 95 lei/50 ml fiecare și corector antirid pentru ochi și buze 80 lei/14 ml.

Antirid + Lifting

Redefinirea chipului, reconturarea trăsăturilor tenului… Crearea unei sinergii vegetale virtuoase, pentru a acţiona împotriva ridurilor, remodelând trăsăturile chipului, în același timp. Efect de lifting, fără nicio altă intervenţie, decât cea a plantelor. Iată cum extractul de cătină, ce relansează sinteza elastinei*, sinonimă cu elasticitatea, a fost alăturat acţiunii Ficoidei Glaciale. Efectul de tensiune la nivelul trăsăturilor chipului este reconstituit. Textura bogată a serului completează efectul de lifting. Și, în timp ce ridurile sunt estompate, ovalul chipului este reconturat, zi după zi.

Gama conține: ser cu efect de lifting 105 lei/30 ml, cremă cu efect de lifting pentru conturul ochilor 85 lei/14 ml, cremă cu efect de lifting  de zi și de noapte105 lei/50 ml fiecare.

Extractul de Ficoidă Glacială creat de cercetătorii Yves Rocher stimulează creșterea funcțiilor de reînnoire, regenerare, protecție și apărare ale pielii. El este rezultatul celor mai noi cercetări în domeniul tratamentelor cosmetice – merită încercat!

Produse de machiaj pe care le așteptați de mult:

De la Eau Thermale Avène, machiaj  pentru piele și ochi sensibili sau cu lentile de contact

Avene Couvrance_Gama Eau Thermale Avène lansează gama de produse dermato-cosmetice Couvrance, destinate machiajului tenului și ochilor persoanelor care se confruntă cu probleme medicale sau de sensibilitate. Lider în machiajul medical în Europa, gama Couvrance a fost concepută de Laboratoarele dermato-cosmetice Eau Thermale Avène pentru a corecta imperfecțiunile moderate sau severe ale pielii cu un machiaj cu efect de durată și în deplină siguranță, oferind toleranță maximă pentru pielea sensibilă și hiper-sensibilă.

Gama Eau Thermale Avène Couvrance este recomandată la nivel mondial de dermatologi, chirurgi plasticieni, alergologi și farmaciști datorită siguranței formulelor de machiaj adaptate tenului sensibil. Acestea conțin un număr minim de ingrediente, fiind fără parfum, fără conservanţi, hipoalergenic și non-comedogen.

În România, gama Couvrance cuprinde produse dermatocosmetice pentru machiajul tenului cu imperfecțiuni ușoare, moderate sau severe, precum și al ochilor sensibili sau ai purtătoarelor de lentile de contact.

Produsele pentru ten din gama Avène Couvrance maschează în siguranță toate tipurile de imperfecțiuni, indiferent de colorație (predominant roșiatică sau vineție) sau structură (cicatrici, semne de naștere, vergeturi, vitiligo, tatuaje). Printre cele mai frecvente imperfecțiuni de nuanță care pot fi acoperite se numără: înroșirea difuză (eritroză, cuperoză, rozacee, vase de sânge vizibile), erupțiile localizate (acnee, coșuri), înroșiri post-operatorii (laser sau dermabraziune), imperfecțiunile vineții (cearcăne, vânătăi, echimoze, chirurgie post-cosmetică sau reparatorie, vene vizibile, vene varicoase).

Produsele din gama Avène Couvrance acoperă principalele 3 nevoi ale rutinei de frumusețe: neutralizarea petelor pielii, uniformizarea culorii și fixarea machiajului.

Neutralizarea petelor pielii

Couvrance stick corector galben Couvrance stick corector verdePentru imperfecțiuni severe: Stick corector Avene Couvrance, 62 lei

Are un grad mare de acoperire (32% pigmenți), este ușor de aplicat, are o textură bogată și este rezistent la apă, transpirație și transfer. Disponibil în 2 nuanțe: verde (pentru acoperirea localizată a petelor roșiatice) sau galbenă (pentru petele albăstrui). SPF 20.

 Corectarea și uniformizarea tenului  

Imperfecțiuni severe: Fond de ten compact Avene Couvrance, 83 lei. Are un grad ridicat de acoperire (45% pigmenți), oferind în același timp un aspect natural pielii și este disponibil în formule adaptate fie tenului uscat sensibil (textură bogată), fie tenului normal-mixt sensibil (textură pulbere, Oil-Free). Disponibil în câte trei nuanțe pentru fiecare tip. Formulă pentru tenul sensibil, rezistentă la apă și transfer, cu SPF 30.

Couvrance Fond de ten fluidImperfecțiuni moderate și ușoare: Fond de ten fluid Avene Couvrance, 80 lei/30 ml. Are un grad moderat de acoperire (15% pigmenți) și o textură fluidă, dar fără ulei. Este disponibil în trei nuanțe, pentru toate tipurile de piele sensibilă, cu o formula rezistentă la apă și transfer, cu SPF 15.

Couvrance pudra bronzanta Couvrance pudra translucidaFixarea și finalizarea machiajului: Pudră mozaic Avene Couvrance, 91 lei. Matifiază și fixează machiajul, oferind luminozitate tenului sensibil. Disponibilă în două formule cu texturi diferite: pudră mozaic translucidă, pentru pielea deschisă la culoare sau pudră bronzantă, pentru tenul închis, având un efect de blush.

Mascara cu toleranță ridicată pentru ochi sensibili , 65 lei. Mascara recomandată persoanelor cu ochi sensibili, purtătoarelor de lentile de contact și celor care se confruntă cu probleme medicale (precum intoleranţă a ochilor, tulburări ciliare, post-proceduri operatorii), precum și pentru oricine își dorește un produs sigur pentru ochi. Intensifică genele până la cele mai mici fire, le recurbează și le separă una câte una, fără a încărca pleoapele. Rezistă timp de peste 8 ore în ciuda transpiraţiei, căldurii şi umidităţii. Fără fenoxietanol, fără parabeni, fără parfum. Se demachiază foarte ușor.

Couvrance Mascara

 

Mai multe informații găsiți pe http://www.eau-thermale-avene.ro/

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#Shopping