Întoarcerea la părul frumos „Return to Innocence”

Violeta la Salon Fistic

Vopsit, spălat, tratat, coafat cu peria… plăcut!

Am testat cea mai nouă tehnologie în materie de vopsea de păr și m-am gândit să vă povestesc și vouă. Vopseaua e de la Wella, se numește Illumina Color și e o invenție care protejează părul și îl face să strălucească, așa… ca în filmul „Return to Innocence”

Știți ce se poartă: părul frumos, des și strălucitor, în culoarea și textura pe care o aveai în adolescență. Dacă ai trecut de vârsta aia, dar vrei să păstrezi vârsta părului, poți să folosești un truc: vopsirea inteligentă. „Return to Innocence” s-a numit și experiența mea capilară, la Salonul Fistic, unde Wella Professionals și-a propus să mă „ilumineze” în noua tehnică de vopsit. Vopseaua de păr Wella Illumina Color e bazată pe tehnologia inovatoare Microlight. Inovația constă în faptul că vopseaua permite luminii să treacă prin firul de păr, rezultatul fiind un aspect natural și o protecție mai bună a cuticulei.

Am ajuns așadar pe mâna stilistului – o doamnă cu un păr bogat, frumos coafat și cu o strălucire de invidiat, pe care speram să o am și eu la finalul „experimentului”. În urma unei analize rapide a podoabei mele capilare, concluzia a fost necruțătoare: prea multe fire albe! Și, deși am pornit plină de avânt să testez Wella Illumina Color, am ajuns la Wella Koleston, o vopsea cu putere mare de acoperire a firelor albe, cea mai bună variantă pentru părul meu. Și o mare bilă albă pentru profesionistele de la Studio Fistic, care mi-au recomandat ceva bun pentru părul meu, și nu neapărat ceva de ultimă oră, care nu mi se potrivește. Am rămas cu gândul la Illumina Color, pe care v-o recomand cu căldură și în culoare strălucitoare – o vopsea excelentă dacă nu aveți prea multe fire albe – e chiar părul vostru din adolescență!

Eu, după Wella Koleston:

Violeta Matei - inainte de vizita la Fistic

Cam așa arăt când las părul să se usuce natural

La Salon Fistic

N-am rezistat, trebuia să vă arat și o stare de agregare intermediară!

Violeta Matei la Salonul Fistic din Drumul Taberei

Aici sunt cu Diana, reprezentant Naturys, care mi-a recomandat o cremă de față despre care o să vă povestesc.

Dacă tot n-am putut încerca vopseaua cea nouă, am zis să mă aleg măcar cu o cremă nouă. Așa am ajuns la Naturys, by Bema Cosmetici. Este o gamă de tratamente faciale cu extracte naturale pure, obținute în întregime din agricultura ecologică. Toate produsele sunt testate dermatologic, controlate microbiologic și 100% certificare BIO. Există câteva linii de produse: o linie anti-îmbătrânire, una pentru ten sensibil, una pentru luminozitate și încă una pe care nu mi-o mai amintesc.  Am rugat-o pe Diana, reprezentantul firmei Bema Cosmetici, să-mi recomande o variantă pentru acasă, iar aceasta o cremă anti-age. Mă dau cu ea de trei zile: textura fluidă, intră rapid în piele și… nu miroase a nimic! Crema a avut mare succes, iar cutia a mai plăcut cuiva, după cum se vede:

Pisica mea se da cu crema

Pisica mea s-a bucurat nespus de crema de la Naturys, că de mult nu-și mai făcuse un tratament facial!

În concluzie, vă recomand cu drag Studio Fistic, unde vă puteți răsfăța cu tratamente moderne, naturale, într-un decor plăcut și o atmosferă prietenoasă. Eu am revenit și a doua zi pentru manichiură, iar de acum încolo mă vopsesc doar la Fistic.

P.S.: Am uitat să vă spun că la spălat pe cap au fotoliu cu masaj… Mai că îți vine să te murdărești din nou!

Violeta Matei
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.