Un cocktail pentru ten, vă rog!

Mhmm… ce poate fi mai bun decât un cocktail pentru ten, la sfârșit de săptămână? M-am bucurat de el la barul Elemis din Băneasa, plus o diagnoză cosmetică profesionistă, un tratament facial rapid și o ședință de shopping cu cele mai potrivite creme, seruri și alte bunătăți pentru ten. Totul, în 30 de minute!

3

Ingrediente

Fiecare din noi știe ce înseamnă pentru ten un tratament facial săptămânal: relaxare, tinerețe, voie bună; o piele frumoasă și îngrijită, continuu. Din păcate, lipsa timpului este motivul numărul unu pentru care nu reușim să ne bucurăm de el periodic, așa cum ne-am dori. Ei bine, de-acum nu mai avem această scuză. Dacă te duci la sfârșit de săptămână să-ți faci cumpăraturile în Baneasa Shopping City, treci pe la Pop-Up Spa Elemis, unde în 30 de minute poți avea o diagnoză cosmetică, un tratament expres și poți să-ți achiziționezi și crema ta preferată…

Elemis e cel mai influent și mai puternic brand britanic de produse SPA și anti-aging. Micul bar cu produse de îngrijire și sfaturi de expert este soluția propusă de Elemis celor care își doresc o frumusețe sănătoasă, indiferent că sunt la curent cu valorile și notorietatea brandului sau de-abia acum îl cunosc.

Insula fericirii pentru ten

Pe o suprafață de 9 mp, la intersecția drumurilor de shopping, se concentrează lumea și expertiza de 25 de ani a brandului celebru în lume. M-am temut că voi fi subiect de interes pentru trecători și cumpărători, dar realitatea locului mi-a îndepărtat rapid temerile. „Insula” Elemis reușește să delimiteze un spațiu aproape intim în mijlocul unuia public.

Așa am aflat că tenul meu are nevoie de mult mai multă hidratare decât reușeam să-i ofer până acum. Lista cu operațiuni zilnice s-a transformat într-un ritual Elemis, conform indicațiilor terapeutului-barmaniță 🙂 Iată de ce am nevoie:

  • Pro-Collagen Cleansing Balm – un balsam de curățare cu uleiuri și ceară specială, care dizolvă stratul de make-up și impuritățile depuse zilnic pe față  (241lei/105 gr);
  • Pro-Collagen Quartz Lift Serum – e un ser pentru lifting și fermitate, boogat în substanțe extrase din minerale și plante cu nume complicate (rodocrozit, Padina Pavonica etc). Se spune că dacă îl folosești suficient de des netezește ridurile (le întârzie apariția) și dă strălucire pielii (604 lei/30 ml);
  • Serul de mai sus merge mână-n-mână cu o mască Pro-Collagen Quartz Lift Mask – e cremoasă, puternic hidratantă, ideal s-o așezi pe față înainte de culcare. Conține pe lângă cuarțul specific și Padina Pavonica, ulei de argan și alte extracte care hidratează în profunzime și repară pielea în timp ce dormi. (302 lei/50 ml)
  • Advanced Brightening Even Tone Serum – după curățare și demachiere, ideal e un tonic. Acesta în mod special reduce pigmentarea, în doar 1 lună (după cum au demonstrat testele clinice) și costă 359 lei/30 ml;
  • Pro-Intense Lift Effect Day Cream este crema de zi de care am nevoie – o formulă bogată, care îmbină perfect efectele celulelor stem de iris și hibiscus chinezesc și alte plante de care n-am mai auzit. Important e că hidratează și hrănește, reface textura delicată a pielii.  (488 lei/50 ml);
  • Pentru ochi – Pro-Collagen Eye Renewal, cu efecte benefice demonstrate clinic. Reduce ridurile cu până la 60% în 28 de zile. Conține Padina Pavonica, Chlorella (o algă) și alte bunătăți pentru pielea sensibilă din jurul ochilor. Are o consistență de gel, care hidratează instantaneu și dă fermitate pielii (384 lei/15 ml)

4 5 10

Parcă deja arăt mai bine, nu-i așa? Complet nemachiată, după doar un tratament facial de 20 de minute! Dar dacă folosesc produsele recomandate zilnic, plus un tratament-două pe săptămână?… Mi-am propus să încerc. Dacă nu mă recunoașteți peste o lună, să știți că vin de la barul Elemis!

Text și foto: Irina Dimiu

Irina Dimiu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.