Keune România lansează Color Chameleon

Keune România lansează Color Chameleon, cea mai nouă gamă de vopsea de păr în culori intense, intermixabile. Noua linie de produse ne aduce mai aproape de fiecare promisiune curajoasă de performanță a brandului și posibilități infinite de colorare – de la cele mai pale nuanțe de pastel până la cele mai vii și mai îndrăznețe culori, cu pigmenți puri.

Keune-Color-Chameleon-Multicolor-Rainbow-Additional-04-online

Keune Color Chameleon oferă posibilitatea de a crea o nuanță unică, spectaculoasă, pentru fiecare tipologie în parte. Color Chameleon îi permite hairstilistului tău să experimenteze, să creeze nuanțe pure, vibrante. De acum, fie că ești excentrică, curajoasă sau doar curioasă, ai de unde alege. Nuanțe soft care „vorbesc” în o mie de tonuri sau nuanțe cenușii , metalice? Depinde doar de dorința celei care le poartă.

Mizând pe tonuri pure, strălucitoare, Color Chameleon dezvăluie o paletă nelimitată, complet revoluționară de colorare, cu note versatile. Aceasta conține 9 nuanțe cu pigment pur, complet intermixabile și alte 2 care modifică intensitatea culorii (Clear&Dark). Prin urmare, poți folosi Clear și Dark atunci când vrei să schimbi profunzimea nuanțelor, posibilitățile de colorare fiind nelimitate, iată cum:

  • Amestecă o nuanță de vopsea cu Clear și vei obține o culoare mai soft, pastelată;
  • Adaugă puțin Dark pentru profunzime și tonuri uniforme

Nuanțele Color Chamelon rezistă până la 20 de spălari, sunt vegetale, fără amoniac, au PH neutru și conțin vitamina B5.

Mai multe găsiți pe paginile de facebook și instagram ale Keune România.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.