Ortogether, pentru dinți perfecți și o estetică mai bună a feței

Visezi la dinți perfecți, ca ai vedetelor? Ai gura strâmbă, nasul prea mare sau vreun defect facial care crezi că ar trebui corectat? La Ortogether, o echipă de specialiști se ocupă de frumusețea și sănătatea dinților, gurii și posturii acestora.

ortogether clinica

de la stanga la dreapta: dr. Adrian Alexandru, medic primar cu specializare în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă și dr Oana Laslău, medic specialist ortodont,la mijloc – dr Cătălin Dumitrescu, specialist în chirurgie oro-maxilo-facială

Dacă nu te mulțumești cu imaginea din oglindă, mergi la Clinica Ortogether. Este singura care tratează fiecare problemă în ansamblul ei, și nu pe porțiuni, cum se obișnuiește pe la noi. Asta pentru că, uneori, avem nevoie de specialiști din domenii conexe pentru a trata un singur defect.

Percepția unui nas supradimensionat se poate datora mai degrabă unei poziții anume a maxilarului (retras față de mandibulă). De aceea, nasul poate părea mai mic fără operații estetice la nas, ci la gură! Alteori, durerile din articulația mandibulară pot fi cauzate de o poziție greșită a maxilarului sau o mușcătură deficitară. Există zeci și sute de probleme de sănătate sau estetică a gurii și toate pot fi evaluate și corectate de specialiști. Dar pentru asta, este nevoie de o echipă.

Echipa Ortogether

  • Dr. Oana Laslău, medic specialist în ortodonție și doctor în științe medicale
  • Dr Micea Laslău, medic specialist chirurgie oro-maxilo-facială
  • Dr Adrian Alexandru, medic primar cu specializare în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, doctor în științe medicale

Ne-am întâlnit cu echipa și astfel am aflat povestea multor oameni care apelând la medici, au devenit fericiți. „Un tratament ortodontic sau chirurgical pur și simplu le schimbă viața”, spune dr Oana Laslău. „Sunt mai veseli, au altă imagine de sine, își pun pozele pe facebook…”

Cum ne ajută Ortogether, clinica de stomatologie bioestetică și biofuncțională?

  • chirurgie restorativă a gurii
  • implanturi dentare
  • reconstrucții ceramice
  • tratamente periodontice și ortodontice

Clinica este echipată cu aparatură modernă și este situată în inima Bucureștiului.

Detalii pe http://www.ortogether.ro/

Mai multe despre dr Oana Laslău și cum ne poate ajuta medicul ortodont aflați din interviul: Ortodonția poate schimba vieți

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.