Skincode Exclusive – codul secret al tenului mereu tânăr

Skincode lansează terapia celulară avansată pentru un ten vizibil întinerit. Aceasta are la bază un concept performant de îngriire a tenului matur, care accelerează regenerarea celulară.

skincode exclusive gama pentru regenerare celulară

Ingredientul activ al gamei Skincode Exclusive se numește ACR-G2 și este un complex organic de revitalizare celulară, 100% vegetal, alcătuit din vitamine, săruri mineraale, aminoacizi și aloe vera.

Cum  acționează ACR-G2

  • Hrănește pielea în profunzime și reduce vizibil ridurile
  • Îmbunătățeșște fermitatea și tonusul tenlui
  • Catifelează și îmbunătățește textura pielii și aspectul ei general
  • Restabilește nivelul ideal de hidratare al pielii

Regenerare și revitalizare pentru ten matur

Păstrând tradiția preciziei elvețiene, Skincode Exclusive are câte o soluție eficientă pentru fiecare problemă a pielii:

  • Îngrijire antirid intensivă: folosește Crema Celulară pe zona gâtului și pe decolteu; pentru rezultate spectaculoase antirid aplică pe față Prohibiting Ser și Tratament intensiv de întinerire.
  • Pentru regenerarea pielii și un aspect revitalizat, combină Prohibiting Ser pentru față cu o capsulă Perfect Skin. În fiecare dimineață și seară, înainte de Crema Celulară cu efect de lifting și fermitate pentru gât și decolteu.
  • Pentru zona ochilor, Skincode Exclusive are un tratament revoluționar: Roll-on contur de ochi, pentru reducerea pungilor și a cearcănelor. Complexul ACR-G2 ajută la estomparea liniilor fine din zonaa ochilor, cu efect de lifting. Accelerează și potențează efectul cremelor aplicate ulterior, cum ar fi Crema Celulară pentru conturul ochilor.  Alternează-l cu Prohibiting Ser pentru conturul ochilor, un ser care pătrunde în straturile profunde ale pielii, oferindu-i fermitate. Mai conține particule aurii foto-reflectoare care d luminozitate zonei, plus cafeină și extract de soc, pentru eliminare pungilor și cearcănelor.
  • Tratament de zi și de noapte. Pentru hidratarea pielii și regenerare celulară folosește în fiecare dimineață Crema Celulară de zi cu SPF  15, iar seara, după demaciere, crema celulară regenerantă de noapte. Crema de zi este ideală pentru tenul normal și uscat, conținefactori de protecție solară și antioxidanți, vitaminele A și E, plus complexul ACR-G2, un stimulator natural al secrețeiei de colagen. Complexul se găsește și în crema de noapte, plusun complex avansat de îngrijire pe timpul nopții, care exfoliază delicat, înlăturând celulele moarte și petele de pigmentare. Ideală pentru toate tipurile de ten.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.