Noul răsfăț de la Yves Rocher: îngrijire de top cu arome orientale

În prag de iarnă, ce poate fi mai relaxant decât un răsfăț hidratant cu ulei de argan și trandafir Damascena? Cu noua gamă A L`Argan & A La Rose, Yves Rocher îți promite o experiență SPA de neegalat, în confortul casei tale…

După o zi de alergătură putem in sfârșit să ne răsfățăm cu o baie bună. Sau un duș aromat, urmat de un masaj cu loțiuni nutritive, îmbogățite cu ulei de argan și parfum de trandafir. Tu îți rezervi timpul, Yves Rocher vine cu produsele: gel sau ulei pentru duș, lapte sau ulei pentru corp, cremă de mâini. Toate miros fabulos și au efect relaxant, excelent pentru piele.

Iată și ce conține gama L`Argan & A La Rose și cum au ajuns specialiștii Yves Rocher la formula ei ideală:

Din inima Marocului, experții Cosmétique Végétale® au selecționat două plante mitice, comori tradiționale de frumusețe: arganul și trandafirul. Și pentru că marca Yves Rocher acordă o mare importanță dezvoltării unor surse responsabile și durabile pentru ingredientele sale, uleiul de argan este bio, certificat pentru proprietățile nutritive, ce provine din comunități de femei marocane. Experții Yves Rocher au ales să combine uleiul de argan cu proprietățile de neegalat ale trandafirului marocan Damascena, recunoscut pentru parfumul minunat și efectele liniștitoare. Toate sunt ambalate în flacoane reciclabile, ce conțin plastic reciclat.

yves rocher gama cu ulei de argan si trandafir de maroc

Gelul și uleiul de duș curăță delicat și au un pH neutru, care protejează pielea.

Pentru baie și duș, Yves Rocher L`Argan & A La Rose

Ulei pentru duș Argan & Trandafir Bio din Maroc

Ingrediente: ulei de argan bio și apă de trandafir, provenite din Maroc; glicerină vegetală. Formulă cu peste 99% ingrediente de origine naturală, nu conține ulei mineral.

Gel de duș Argan & Trandafir Bio din Maroc

Ingrediente: ulei de argan bio, originar din Maroc, gel de Aloe Vera Bio. Bază de curățare 100% de origine vegetală. Formulă cu peste 98% ingrediente de origine naturală.

Lapte sau ulei de corp?

Laptele de corp intră rapid în piele, uleiul e ideal pentru o piele uscată. Amândouă îți lasă pielea catifelată. Dar vedeta absolută a gamei este uleiul pentru corp, cu petale de trandafir adevărate, care plutesc în conținutul prețios. De încercat, neapărat!

Lapte pentru corp Argan & Trandafir Bio din Maroc

Ingrediente: Ulei de Argan Bio și apă de Trandafir, provenite din Maroc; Unt de Karité Bio-echitabil și gel de Aloe Vera Bio. Această formulă conține peste 97% ingrediente de origine naturală.  Nu conține ulei mineral.

Ulei pentru corp cu infuzie de Argan & Trandafir Bio din Maroc

Hrănește pielea, lăsând-o catifelată și delicat parfumată. Uleiul poate înlocui produsul de îngrijire a pielii utilizat zilnic sau poate fi utilizat pentru masaj, pentru un moment de relaxare intensă.
Ingrediente: Ulei de Argan Bio, provenit din Maroc; Petale de Trandafir din Maroc; Amestec de ulei din Nucă de Cocos, ulei de Șofrănel, ulei de Nucă de Macadamia și ulei de Floarea-Soarelui.

Crema de mâini, un must-have în lunile de iarnă

Nu știu ce cremă folosiți voi pentru mâini, dar mie iarna mi se usucă rău pielea expusă la frig, mai ales dacă îmi uit mănușile acasă. Sau după o sesiune de curățat zăpada. Sau de tras sania… Oricare ar fi activitatea în aer liber, mâinile trebuie să fie bine hidratate și protejate, iar pentru asta Yves Rocher a inventat crema de mâini cu argan și trandafir bio de Maroc. Seara, cremuiți bine mâinile și acoperiți-le cu mănuși de bumbac, timp de o oră. Crema intră mai bine în piele și în unghii, hrănindu-le.

Cremă pentru mâini Argan & Trandafir Bio din Maroc

Ingrediente: Ulei de Argan Bio și apă de Trandafir, provenite din Maroc; Unt de Karité Bio-echitabil și gel de Aloe Vera Bio.
Formula conține peste 96% ingrediente de origine naturală, nu conține ulei mineral.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.