4 Trucuri de styling pentru o coafură în trend

Dacă vrei o coafură în trend și câteva trucuri de styling de la specialiști, aici le găsești. Visezi la bucle lejere și tu ai părul drept? Sau e ondulat și ai vrea să-l îndrepți și să-l menții astfel, cât mai mult timp? Secretul stă în produsele de păr de bună calitate, care îți fixează coafura fără să încarce părul: EIMI Mistify ME, un spray cu uscare rapidă pentru finisare și fixare. Experții Wella Professionals îți spun și cum să-l folosești.

trucuri de styling pentru o coafură în trend

EIMI Mistify Me are o formulă lejeră care se usucă rapid ca să îți ofere finisarea perfectă, instant. Datorită tehnologiei MicroMist – difuzarea sa este extrem de fină și îți oferă mai mult control. Produsul este disponibil în două variante – light și strong.

Atuurile Mistify ME

  • O formulă lejeră care nu încarcă părul
  • Look natural și cu volum
  • Uscare rapidă pentru fixare instant
  • Finisare și fixare până la 24 de ore
  • Părul este ușor de coafat după aplicare

4 trucuri de styling de la specialiștii Wella Professionals:

  1. Pentru a obține textură și volum, aplică Mistify Me și apoi usucă părul mișcându-l constant pentru a-ți defini look-ul. Un spray cu uscare rapidă ce creează textură este ideal pentru a conferi fixare, dar și pentru a-l face mai ușor de coafat. Această tehnică  de styling este în special potrivită pentru părul mediu și fin.
  2. Odată aplicat spray-ul Mistify Me, pune în acțiune placa de păr pentru a-ți coafura.
  3. Vrei bucle definite și rezistente? Atunci pulverizează Mistify Me înainte de a folosi stylerul. După ce îți vei pieptăna părul, vei observa că buclele sunt mai elastice și mai pline de energie.
  4. Pentru extra volum, aplică Mistify Me la rădăcini. Folosește o perie rotundă și uscătorul pentru a mai multă susținere și un volum de invidiat. Acesta este modul ideal de a crea volum, fără a tapa părul.

Preț Eimi Mistify Me: 71 de lei

Poți afla mai multe despre cum să ai bucle lejere și cum să le păstrezi aici

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.