Licitaţie cel mai mare diamant şi bijuterii de 2 milioane de euro

Cel mai mare diamant pus vreodată în vânzare în România este scos la licitație joi, 26 martie, la Palatul Cesianu-Racoviţă. Briliantul de circa 8,59 carate este estimat la o sumă cuprinsă între 45.000 și 65.000 de euro și este expus la Palatul Cesianu-Racoviță. Prețiosului diamant i se adaugă în licitaţie și alte aproximativ 200 de bijuterii de colecție care depășesc valoarea totală de 2 milioane de euro.

licitaţie de bijuterii Palatul Cesianu-Racoviţă

Însă cea mai valoroasă piesă, estimată de specialiști între 100.000-150.000 de euro, este un aristocratic set, realizat de brandul de bijuterii exclusiviste Pheres. Setul este compus din colier și cercei decorați cu 115 diamante, ce totalizează peste 27 de carate.

Tot celebrul designer Pheres semnează și un elegant colier din aur alb, pavat cu 204 briliante, în greutate totală de 8,8 carate, ce a fost purtat recent de artista britanică Rita Ora. Colierul este estimat pentru piața românească, la licitaţie, la o valoare conservatoare de 9.000-14.000 de euro.

Rita Ora purtând colierul brandului Pheres

Rita Ora purtând colierul brandului Pheres

Toate aceste bijuterii importante pot fi vizionate zilele acestea în expoziția deschisă la Palatul Cesianu-Racoviță. Având în vedere valoarea lor, bijuteriile sunt sub evidența unei paze stricte la sediul Artmark.

Casa de licitație oferă posibilitatea doamnelor ce vor participa a licitație să achiziționeze aceste comori și cu plata în rate.

Casa Artmark oferă și posibilitatea probării acestora, în baza unei rezervări prealabile. Raportat la valoarea elitistă a acestor bijuterii importante casa de licitație a anunțat că oferă posibilitatea doamnelor ce vor participa a licitație să achiziționeze aceste comori și cu plata în rate, pe o perioadă de cel mult 12 luni.

Licitaţia are loc joi, 26 martie 2020, ora 19:00, la Palatul Cesianu-Racoviţă.

 

licitaţie bijuterii Palatul Cesianu-Racoviţă

Palatul Cesianu-Racoviţă

Citeşte şi:

Comisar de licitaţie.Schimbă destine cu o lovitură de ciocănel

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.