LimePass – abonament săptămânal pentru trotineta electrică în Bucureşti

Lime anunţă lansarea unui nou serviciu de abonamente disponibil în Bucureşti, menit să îi ajute pe cei care se deplasează zilnic cu trotineta electrică. Noul serviciu de abonament LimePass este activ din data de 15 ianuarie.

LimePass abonament la trotinetele Lime

Începând de astăzi, LimePass este disponibil în Bucureşti, precum şi în alte ţări din regiunea Europei de Est. Serviciul de abonamente îşi propune să răspundă nevoilor unui număr tot mai mare al utilizatorilor de micromobilitate, simplificând naveta şi recompensându-i pe cei care utilizează frecvent trotinetele electrice pentru deplasări de zi cu zi într-un oraş cu trafic intens.

În Bucureşti s-a constatat un interes deosebit pentru utilizarea trotinetelor electrice, cu sute de mii de utilizatori înregistraţi de la lansarea Lime din mai, 2019.

Potrivit statisticilor regionale Lime, majoritatea utilizatorilor sunt rezidenţi şi 40% dintre toate călătoriile săptămânale efectuate cu Lime au loc în perioada orelor de vârf. Bucureşti, alături de Moscova şi Istanbul, este unul dintre oraşele europene cu cel mai aglomerat trafic rutier, conform Indicelui de Trafic TomTom. Cele mai recente date statistice colectate arată că bucureştenii petrec cu 48% mai mult timp în trafic în fiecare zi. În general, locuitorii capitalei petrec zilnic aproape 30 de minute blocaţi în trafic, dimineaţa şi seara. *

CUM FUNCŢIONEAZĂ LIMEPASS

Abonamentul de o săptămână Lime oferă un număr nelimitat de deblocări de trotinete timp de şapte zile consecutive. După achitarea unei taxe din cadrul aplicației, utilizatorii pot debloca trotinete gratuit în următoarele şapte zile. Acesta este primul abonament de acest fel care se lansează în industria micromobilităţii. Abonamentul săpătămânal Lime pentru utilizatorii din Bucureşti va costa 18 RON.  În funcţie de frecvenţa cu care utilizatorul se deplasează cu trotinete Lime, abonamentul se plăteşte de la sine în doar 2-3 zile. De exemplu, un utilizator care a deblocat o trotinetă de două ori pe zi, timp de o săptămână, ajunge să obțină o reducere de aproximativ 60% din costul deblocărilor. Abonamentul LimePass s-a lansat în decembrie în SUA, Australia, Noua Zeelandă şi este disponibil în Europa din ianuarie.

„În esenţă, promisiunea Lime înseamnă eficienţă şi îmbunătăţirea mobilităţii urbane. Suntem încântaţi să introducem în Bucureşti primul serviciu de abonamente menit să le asigure utilizatorilor o modalitate mai comodă şi mai eficientă de a se deplasa prin oraş. Statisticile Lime arată că trotinetele electrice sunt închiriate în principal de rezidenţii oraşului iar prin intermediul noului serviciu LimePass dorim să le oferim o opţiune mai convenabilă financiar pentru a se deplasa şi a-şi gestiona programul zilnic” – a precizat Luca Mateescu, Operations Manager, Lime România.

MODALITATEA DE ÎNREGISTRARE

Pentru a vă înregistra ca beneficiari ai serviciului de abonamente LimePass, utilizatorii Lime trebuie:

  1. să deschidă aplicaţia Lime
  2. să atingă pictograma din meniu din colţul de stânga sus
  3. să atingă pictograma LimePass şi să urmeze instrucţiunile

LimePass abonament saptamanal inregistrare

Despre Lime

Lime face parte din viaţa urbană a Europei. Din Paris la Varşovia, de la Praga la București, reinventăm modalitatea de deplasare în oraşe. Aducem oamenii mai aproape de ceea ce îi înconjoară, într-un mod mai durabil, mai incluziv şi mai accesibil. Printr-o colaborare strânsă cu comunităţile şi autorităţile locale din Europa, construim o nouă cultură a mobilităţii partajate şi oferim soluţii provocărilor vieţii urbane. Suntem prezenţi în peste 50 de oraşe din 20 ţări europene.  Informaţii suplimentare găsiţi aici.

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.