Londa Professional: la vemuri noi, un look pe măsură

Londa Professional lansează produse și servicii noi de îngrijirea părului și styling pentru un păr frumos și sănătos, în timp fulger. Noile formule sunt obținute prin tehnologii de vârf din ingrediente naturale, destinate fiecărui tip de păr în parte, pentru orice culoare și stil.

Presentation2

La vremuri noi, Londa Professional ne propune experiențe noi și un look fabulos, în trend, adaptat ritmului de viață actual, alert și complex. Formula noilor produselor de îngrijire reprezintă o combinație echilibrată de ingrediente hrănitoare și de hidratare, menită să răspundă nevoilor fiecărui tip de păr în parte. Acestea provin din întreaga lume – frunze de măslin din Tunisia, ghimbir din Asia sau semințe de macadamia din Guatemala. Aceste ingrediente se combină cu tehnologia Radialux Micro-Ioni ce contribuie la refacerea structurii părului.

10 game Londa Professional

Portofoliul de îngrijire include 10 game: pentru păr vopsit, degradat, deshidratat, lipsit de volum, creț, rebel, completate de produsele pentru soare, scalp și Velvet Oil. Din linia destinată îngrijirii fac parte și produse absolut noi, cum sunt Color Radiance Conditioner sau soluția de îndepărtare a petelor de vopsea de pe piele, Stain Remover. Le recunoști ușor, după cele două linii de pe ambalaj care simbolizează două șuvițe de păr și care indică atât cromatic, cât și grafic, beneficiile produsului. Același cod se aplică și în cazul produselor de styling. Acestea din urmă au la baza Tehnologia Micro-Polimeri 3D-Sculpt cu rol în obținerea de volum, textură, strălucire și fixare.

Londa Professional Londa Professional Londa Professional Londa Professional Londa Professional

La Salon

Londa Professional propune trei noi ritualuri de îngrijire pentru salon și rezultate pe măsură. Este vorba despre „serviciile insta-care”, concepute special pentru a fi realizate intr-un timp foarte scurt.

GLAZE IT (împotriva mătuirii culorii)

„Glaze It” este soluția perfectă pentru a face culoarea părului mai radiantă și mai vibrantă, pentru culori strălucitoare ce durează. Violeta Palovici, membru al echipei Londa Professional România, ne spune mai multe despre „Glaze It”: „Acest serviciu este minunat dacă îți dorești să menții culoarea vibrantă între vopsiri. Recomand acest serviciu în special clientelor cu părul roșcat sau blond. Este bine știut că roșul și blondul sunt culori care se întrețin greu și care tind să se mătuiască mai repede”.

VITALIZE IT (revitalizarea scalpului și împotriva căderii părului)

Vitalize It este serviciul de îngrijire dedicat bărbaților pentru revitalizarea scalpului, care stimulează creșterea părului și protejează împotriva căderii părului. Radu Șerban, membru al echipei Londa Professional România, recomandă: “Acest serviciu este rapid, dar foarte eficient pentru îngrijirea scalpului și cu acțiune împotriva căderii părului. Se realizează foarte ușor prin aplicarea produselor potrivite din portofoliul Londa Professional și a masajelor speciale”.

RESCUE IT (pentru regenerarea părului deteriorat)

Rescue It este tratamentul pentru părul deteriorat, care repară în profunzime, făcând părul mai puternic și redând strălucirea naturală. Dudu Cumpăt, membru al echipei Londa Professional România, ne împărtășește din experiența lui: “Foarte multe din clientele mele își doresc să aiba părul blond. Pentru că procesul de decolorare poate agresa părul, este foarte importantă îngrijirea, de aceea, eu întotdeauna încerc să protejez părul prin utilizarea serviciul Rescue It. Părul își menține astfel hidratarea de care are nevoie și își recapătă strălucirea.”

Styling în viteză

Daca ai nevoie de o coafură cu o investiție de timp minimă alege una dintre variantele Insta-Style Bar: Straight (păr drept și neted pentru un stil rafinat), Waves (onduleuri lejere), Braid (diverse tipuri de împletituri șic), Up-Do (un look elegant pentru ocazii deosebite).

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.