Mascara Intense Metamorphose de la Yves Rocher

Ochii sunt cei mai importanţi acum, când restul feţei e acoperit de mască. Ritualul de make-up fiind simplificat mult, accentul a rămas pe evidenţierea privirii. Şi cum poţi să faci asta cel mai bine decât cu un mascara bun? Ca noul Intense Metamorphose de la Yves Rocher acest lucru a devenit posibil, inclusiv pentru ochii sensibili sau purtatori de lentile de contact.

Intense Metamorphose Yves Rocher

Cu masca pe faţă, ochii nu sunt doar “ferestrele sufletului”, ci şi singurul lucru definitoriu pentru cine suntem şi cum arătăm în lume. De aceea conturarea genelor este esenţială, fie pentru alungirea lor sau pentru volum. La Yves Rocher găseşti câte o variantă pentru fiecare. Iar noul mascara Intense Metamorphose se potriveşte tuturor: oferă volum extrem, curbează genele aşa cum ne place, le alungeşte şi le dă un finisaj negru intens, care rezistă timp de 24 de ore. Cum face toate astea?

Gene lungi, mai negre decât negrul

Formula Mascara Intense Metamorphose conţine ulei de ricin pentru întărirea genelor şi apă de albăstrele bio, pentru îngrijirea ochilor sensibili, ceea îl face uşor de tolerat şi de folosit şi de purtătoarele de lentile de contact sau dacă lucrăm intensiv la calculator. Cărbunele vegetal dă culoare în mod natural formulei, oferindu-i cea mai intensă nuanţă de negru posibilă.

Ce a mai făcut Yves Rocher pentru noi şi sănătatea planetei? A înlăturat sigiliile de plastic, ceea ce a dus la o reducere de 4 tone anual a utilizării plasticului!

Yves Rocher Mascara Intense Metamorphose costă 69 lei. Dacă achiziţionezi unul până pe 23 februarie, primeşti şi un Demachiant Expres pentru ochi. Spor la cumpărături!

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.