Matthew McConaughey autor de succes, acum și în librăriile noastre

Nu-i așa că vă place actorul Matthew McConaughey? Viața lui e un roman la propriu, de luna asta și în librăriile noastre. După un an de la apariția în SUA, Greenlights cartea scrisă de Matthew McConaughey apare și la noi, tradusă și editată de RAO. Cu Greenlights Undă Verde, McConaughey demonstrează că nu e doar un actor de succes internațional, dar și un autor de carte redutabil. Volumul celebrului actor american este unul inovativ si remarcabil. O carte autobiografică, ce poate fi considerată un manual al visului uman, o trecere prin viața reală în drumul către succes.

Greenlights Undă Verde, de Matthew McConaughey

Apărută acum aproape un an în Statele Unite ale Americii, Greenlights a devenit rapid una dintre cele mai cautate cărţi de memorii și a rămas până astăzi în top 3 al celor mai vândute cărţi din domeniu pe Amazon. Este și una dintre cele mai apreciate și comentate cărţi pe site-urile de specialitate.

Paginile sale funcționează „precum un medicament cu gust plăcut, precum câteva tablete de aspirină în locul unei vizite la medic, precum o navă spațială condusă către planeta Marte fără a avea nevoie de un certificat de pilotaj, precum mersul la biserică fără a trebui să te naști din nou, precum hazul de necaz”, spune autorul.

Și chiar așa este. „Cartea este o scrisoare de dragoste. Adresată vieții.”

Autoproclamat un om norocos, Matthew McConaughey se consideră un povestitor de meserie, scrie poezie și este un muzician ratat (dar încă e timp și pentru asta). Este un excelent camarad de drum, crede că e în regulă să bei o bere în drum spre templu și se simte mai bine când e transpirat după o zi de muncă. Un bărbat cu multe intenții, Matthew se simte acasă în lume, îi place să compare înainte să pună în contrast și caută constant numitorii comuni din viață. Trubadur, fluierător talentat, luptător de wrestling, etimolog prescriptiv și călător prin lume, crede că cicatricele sunt tatuaje originale și are mai mult păr natural la cincizeci de ani decât avea la treizeci și cinci. Greenlights. Undă verde este prima sa incursiune în lumea literară în calitate de autor.

Volumul va apărea în format Biblioteca Rao, 352 pagini, cu data estimată de lansare este 25 septembrie.

 Citește și:

Ce cărţi citim luna asta?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.