Medalii de aur pentru junioarele noastre la Balcaniada de călărie-dresaj din Bulgaria

Echipa de junioare (Iulia Caba, Zoe Ionescu și Daria Paliciuc) a Clubului Sportiv al Armatei Steaua București a obținut rezultate excelente la Balcaniada de călărie-dresaj, care a avut loc acum câteva zile în Bulgaria. De remarcat faptul că, după mulți ani, România a avut echipă la fiecare probă din cadrul competiției hipice.

În prima zi s-a intonat imnul țării noastre pentru echipa de junioare legitimate la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, formată din Iulia Caba, Zoe Ionescu și Daria Paliciuc – aceasta realizând și cel mai bun punctaj. Arădeanca Daria Paliciuc de la CSM București a urcat de trei ori pe podiumul de premiere al Balcaniadei de călărie – dresaj din Bulgaria. Ea a obținut aurul la echipe juniori și individual, în proba de progresie, dar și la free style.

Rezultate foarte bune au avut și copiii Catinca Vasiliu și Ruxandra Ursache, care au obținut locul I și respectiv locul III la progresia preliminară. Nu în ultimul rând, la echipa de seniori, Selina Alexandrescu (contribuție), a obținut medalia  de bronz.

În a doua zi de Balcaniadă sportiva roș-albastră Daria Paliciuc a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la testul individual pentru juniori. La aceeași probă, Zoe Ionescu a obținut locul IV.

A fost o zi excepțională și pentru dresajul românesc, unde echipa de copii (Isabela Zaman, Ruxandra Ursache și Catinca Vasiliu) a mai obținut o medalie de aur.

Antrenori: Selina si Sorin Alexandrescu

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.