Monoi de Tahiti, un răsfăţ olfactiv şi senzorial marca Yves Rocher

Nu mai auzisem niciodată de monoi înainte de a vedea şi testa pe pielea mea gama Monoi de Tahiti (denumire de origine protejată şi controlată) de la Yves Rocher. Este un elixir de frumuseţe, un rasfăţ olfactiv memorabil şi un tratament excelent pentru piele şi păr.

uleiuri hidratante Monoi de Tahiti uscat sau sidefat

Am deschis sticluţa cu ulei hidratant sidefat Monoi de Tahiti. Şi evident că întâi l-am mirosit – dă dependenţă, vă asigur! Un parfum exotic din alte vremuri şi locuri, învăluitor şi discret, care îţi emană prin toţi porii, după ce te ungi cu el. Hidratează instant şi n-o să credeţi! – pielea pare uşor bronzată, deşi anul acesta n-am fost nici la ştrand. Hidratată, sidefată, parfumată… ce ţi-ai mai putea dori? Poate uleiul uscat hidratant pentru corp şi păr, gelul de duş pentru corp şi păr, spray-ul de păr şi uleiul de gomaj, din aceeaşi gamă.

Monoi de Tahiti – denumire de origine protejată şi controlată – este cunoscut pentru proprietăţile hidratante, hrănitoare şi de catifelare pentru piele. Monoi este secretul tradiţional de frumuseţe în Polinezia franceză, unde femeile şi bărbaţii îşi ung părul şi corpul cu acest elixir. Cercetătorii Yves Rocher au selectat Monoi de Tahiti, obţinut prin macerarea florilor de tiare în ulei de nucă de cocos, cultivate exclusiv în Polinezia franceză.

Hidratare pentru fiecare

Toată gama se bucură de aceleaşi proprietăţi incredibile pentru piele şi acelaşi parfum. Dar, pentru că ai ales Yves Rocher, poţi să-ţi alegi şi tipul de hidratare: uscată, cu uleiul pur Monoi, dacă te grăbeşti şi nu vrei să se ia pe haine; sau ulei sidefat, pentru un look hidratat şi luminos.

ulei hidratant Monoi de Tahiti

„Am crescut procentajul de Monoi în uleiul nostru tradiţional, astfel încât să te poţi bucura de un ulei pur, 97,5% Monoi şi 2,5% parfum. Iar pentru ca plăcerea vine şi prin simplitate, am redus toate formulele la un conţinut de ingrediente esenţiale. De exemplu, Gelul Şampon delicat pentru corp și păr este formulat fără sulfaţi şi săpun, pentru o curăţare de o blândeţe absolută”, spun specialiştii de la Yves Rocher.

Dacă vrei un bronz frumos şi luminos, înainte de expunerea la soare, foloseşte exfoliantul bifazic, un amestec delicios între esenţa de Monoi de Tahiti şi coaja de nucă de cocos. Iar pentru un păr hidratat şi protejat, foloseşte spray-ul din gamă. Preţuri (cu reduceri!) vezi aici.

sampoin de păr şi corp, spray de păr, gomaj Monoi de Tahiti

Autentic şi Eco

Yves Rocher contribuie la sprijnirea unui sector eco-responsabil de Monoi, împreună cu partenerii locali, de peste 20 de ani. Pentru extractul de Monoi (denumire de origine protejată şi controlată), Yves Rocher colaborează cu producători locali, pe care se bucură să îi susţină astfel, iar noi îi putem ajuta să îşi îndeplinească scopul, cumpărându-le produsele.

Yves Rocher şi-a luat angajamentul de a ne propune cosmetice cu cel mai mic impact posibil asupra mediului, folosind pentru ambalare plasticul 100% reciclat şi sticla reciclabilă, cele mai durabile soluţii.

 

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.