Ten sensibil? Încearcă Sensitive Camomille de la Yves Rocher

Yves Rocher lansează noua gamă de îngrijire pentru ten sensibil. Ea se numeşte Sensitive Camomille şi are ca principal ingredient muşeţelul sălbatic, una din primele plante cultivate de Yves Rocher pe câmpurile proprii din localitatea La Gacilly, în Bretania, din anul 1979, în deplin respect pentru piele și pământ. Noua gamă conţine concentrat de mușeţel sălbatic, compus din două ingrediente active 100% naturale – hidrolat și oleat, pentru a calma și fortifica tenul sensibil.

Sensitive Chamomille pentru ten sensibil

Mușeţelul nostru sălbatic, cunoscut și sub denumirea de Matricaria Recutita, este o plantă puternică și rezistentă, bine cunoscută pentru proprietăţile sale calmante și antiinflamatorii. A fost exact soluţia de care cercetătorii Yves Rocher în biologia pielii aveau nevoie pentru a rezolva problema tenului sensibil şi a reda confortul pielii. „Botaniștii noștri”, spune Philippe Msika, Director Inovaţie & Dezvoltare Yves Rocher, „iluminaţi de opinia dermatologilor care cereau simplitate, siguranţă în utilizare și eficacitate, au ales o plantă emblematică a Grădinii Botanice din La Gacilly, cultivată în câmpurile noastre certificate Bio: Mușeţelul sălbatic, pilon al celor mai vechi dintre farmacopei. Pentru a exprima bogăţia necunoscută a acestei simple plante, aceștia au inventat o metodă dublă de extracţie naturală ce potenţează și concentrează moleculele active pentru o acţiune complementară inedită. Tenul este astfel protejat, fortificat și calmat, datorită expertizei Cosmétique Végétale®, reinventată și ecoconcepută, pentru ca tenul sensibil să își regăsească seninătatea”.

Ce conţine Sensitive Camomille, gama de îngrijire pentru tenul sensibil

Sensitive Camomille este un duo de ingrediente active 100% de origine vegetală, extrase din Muşeţel salbatic, hidrolat si oleat, care caracterizează această gamă. Dublul extract se află în centrul unor formule perfect naturale şi senzoriale, pentru o eficacitate inovatoare asupra tenului sensibil. Hidrolatul reduce sensibilitatea tenului cu 28%, iar oleatul stimulează capacităţile de protecţie ale tenului cu 25% şi de reparare cu 30%.

Desigur, gama este lipsită de silicon, alcool, parfum şi ulei mineral, iar formulele ei conţin peste 97% ingrediente de origine naturală.

Sensitive Chamomille gama cu muşeţel sălbatic de la Yves Rocher

Gama Sensitive Camomille este compusă din:

  • Apă micelară pentru ten sensibil, 29 lei/200 ml sau 42 lei/390 ml
  • Ulei demachiant pentru ten sensibil, 49 lei
  • Cremă demachiantă pentru ten sensibil 29 lei
  • Balsam nutritiv pentru ten sensibil şi uscat 59 lei
  • Cremă cu efect calmant pentru ten sensibil 59 lei
  • Cremă corectoare pentru ten sensibil predispus la roşeaţă 62 lei

Cum se folosesc produsele din gama Sensitive Camomille

Majoritatea dintre noi avem pielea sensibilă, care reacţionează adesea, mai ales atunci când o expunem la condiţii extreme de temperatură – la soare, la vânt sau ger. Vara, soarele şi apa sărată a mării sau clorul din piscină sunt cei mai mari duşmani ai tenului sensibil. Este perioada în care pielea noastră trebuie să facă faţă atacului razelor termice şi are nevoi crescute de îngrijire şi hidratare. Este ceea ce face gama Sensitive Camomille, folosind extraordinarele proprietăţi calmante şi protectoare ale muşeţelului sălbatic.

Ritual de îngrijire 100% cu Muşetel sălbatic

Pasul I Curăţarea tenului

 Ten uscat? Oferă-i confort şi nutriţie:

Pentru îndepărtarea produselor de make-up foloseşte Crema demachiantă. Aceasta curăţă uşor tenul fără a-l usca şi elimină în mod eficient machiajul. Aplic-o pe tenul uscat, pleoape şi buze, masând uşor cu vârfurile degetelor, apoi clăteşte cu apă sau cu apa micelară din gamă.

Pentru a îndepărta machiajul waterproof, optează pentru Uleiul demachiant fără finisaj gras, ce calmează şi hrăneşte tenul. Masează uleiul pe tenul uscat, pleoape şi buze, adăugând câteva picături de apă, pentru emulsionare. Apoi clăteşte.

Sau poţi alege pentru curăţarea tenului Apa micelara din gama, pentru a indeparta machiajul si impuritatile dintr-un singur gest, cu o dischetă de bumbac înmuiată în apa micelară.

Pasul II Aplică un produs pentru îngrijire, în funcţie de tipul tău de ten

Ten uscat? Pentru tenul uscat, Balsamul nutritiv este cea mai potrivită alegere. Hrăneşte tenul în profunzime şi îl hidratează, pentru a calma senzaţia de disconfort. Acest Balsam cu textura bogată, fondantă, conferă un finisaj imperceptibil și redă confortul tenului.

Ten normal? Foloseste Crema cu efect calmant, pentru un efect imediat de hidratare şi calmare a senzaţiilor de disconfort şi roseaţă ale tenului. După o lună de utilizare, cu aplicare dimineaţa şi seara, pe ten şi gât, vei putea constata rezultatele: tenul este mai rezistent şi mai puţin reactiv. Crema are o aromă delicată de muşeţel şi o textură uşoară, care îi permite să fie absorbită uşor şi rapid în piele.

Ten cu tendinţă la înroşire? Crema corectoare din gamă reduce roşeaţa datorită tonalităţii spre verde, în timp ce hidratează tenul. După o lună de utilizare, bariera cutanată este consolidata, iar tenul este mai puţin sensibil.

O poţi aplica dimineaţa, fie ca produs singular, pe intregul ten, fie cu aplicare locală pe zonele cu roseaţă vizibilă, după ce ai aplicat crema de zi utilizată în mod obişnuit.

 

 

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.