O infuzie rapidă de energie

Știai că, pentru micul dejun, nutriționiștii recomandă o masă cu multe proteine? Adică ouă, șuncă, brânză – energia de care ai nevoie să începi o zi cu spor. Dacă nu ai timp să iei un mic dejun copios sau o gustare consistentă, poți să încerci o băutură cu proteine – o infuzie rapidă de energie, fără prea multă bătaie de cap.

Herbalife Protein Drink Mix

Proteinele sunt foarte importante în alimentaţie pentru că furnizează energia de care ai nevoie şi determină o stare de saţietate, fiind esenţiale atât pentru cei care doresc să slăbească, cât şi pentru cei care doresc să îşi crească masa musculară.

După apă, proteinele sunt a doua cea mai importantă materie din punct de vedere cantitativ din corpul nostru. Dacă la naştere suntem 100% apă, iar la maturitate 70%, în ce priveşte proteinele lucrurile sunt diferite. Corpul nostru nu poate să producă, nici să păstreze timp îndelungat proteinele. Considerate molecule de bază ale materiei vii, proteinele contribuie la dezvoltarea normală a organismului. Acestea au un rol important în menţinerea sănătăţii oaselor, musculaturii, a sistemului imunitar şi previn oboseala.

Specialiştii recomandă un aport zilnic de 70 până la 140 de grame de proteine pentru barbaţi, iar pentru femei între 45 şi 90 de grame. Herbalife îţi propune noul produs, Protein Drink Mix, un mod excelent de a-ți atinge necesarul zilnic de proteine. Un produs nou, două opţiuni: Herbalife Protein Drink Mix poate fi consumat în orice moment al zilei pentru a-ți atinge necesarul zilnic de proteine şi pentru a ține sub control caloriile și cantitatea de carbohidrați.

Herbalife Protein Drink Mix produsPentru a fi consumat ca gustare este recomandat să amestecați două măsuri (28g) de Protein Drink Mix cu 250 ml de apă rece. Pentru a fi consumat împreună cu shake-ul preferat, adăugați pur și simplu o măsură (14g) la cele două măsuri de Shake Formula 1 și amestecați cu 250 ml de apă rece pentru a obține o băutură cremoasă, delicioasă cu un plus de proteine.

Protein Drink Mix costă 148 lei/21 porții, mai multe găsiți aici

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou