De Valentine`s Day, la Paramount Channel, 3 filme care au făcut istorie

Celor care sărbătoresc Valentine`s Day în confortul casei, Paramount Channel le-a pregătit o surpriză: 3 povești de iubire în filme care au făcut istorie. Îi veți putea vedea din nou pe John Travolta și Olivia Newton-John în Grease, pe Katherine Heigl în 27 de rochii și pe urma Thurman în My Super Ex-Grilfriend.

Ce poate fi mai plăcut decât să-ți petreci Ziua iubirii în confortul casei, cu jumătatea, urmărind povești celebre de iubire în filme la fel de celebre, la televizor? Așa s-au gândit și cei de la Paramount, care ne-au pregătit pentru seara asta un maraton al dragostei. Scenarii relaxante, iubiri neconvenționale, comedii, muzică și staruri de la Hollywood: ingredientele perfecte pentru o seară veselă de Valentine`s Day. Vă dorim vizionare plăcută!

De la ora 18.10, John Travolta și Olivia Newton-John revin pe micile ecrane în filmul cult „Grease“, comedie despre iubirea de o vară a unor adolescenți în America anilor 1950, care descoperă ulterior în toamnă că învață la același liceu. Vor încerca ei să reaprindă flacăra pasiunii din timpul verii?

Ghinionul o urmărește pe Katherine Heigl în „27 de rochii“, care se va difuza de la ora 20:30.  Aceasta este domnișoară de onoare la 27 de nunți, dar nu reușește să își găsească jumătatea. Cea de-a 27-a nuntă este și cea care o tulbură cel mai tare, având în vedere că barbatul pe care îl iubește demult urmează să se căsătorească cu sora ei.

Mai mult, Uma Thurman este  „Fosta mea super gagică“ de la ora 22:50. Filmul relatează povestea unei fete cu superputeri, care este părăsită de iubit din cauza geloziei și a posesivității duse la extrem. Când aceasta află că fostul iubit încearcă să își refacă viața alături de altcineva, decide să apeleze la puterile supranaturale pentru a-l distruge.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.