Poziţia picioarelor când eşti aşezat dă indicii despre personalitate

Experţii în limbajul corporal spun că putem afla multe despre o persoană doar privindu-i poziţia picioarelor când e aşezată, întrucât este un reflex dictat în întregime de subconştient.

pozitia picioarelor şi personalitatea

foto: pexels

cum iti tii picioarele cand te asezi

Evaluarea unei persoane după poziţia picioarelor

Poziţia A

Persoanele care îşi ţin astfel picioarele cred că dacă îşi ascund capul în nisip, problemele lor vor dispărea de la sine. E adevărat că uneori această abordare funcţionează, dar de cele mai multe ori – nu.

Poziţia B

O persoană care îşi ţine un picioarele unul peste celălaltă este visătoare şi imaginativă. Este coloanal vertebrală a oricărui grup şi o persoană cu care îţi face plăcere să-ţi petrecei timpul, pentru că este plină de idei şi inovaţii. Este genul care adoră să călătorească şi să cunoască oameni noi, e gata mereu de acţiune.

Poziţia C

Sunt persoane cărora le place un anumit nivel de confort şi stil şi se străduiesc din răsputeri să-l păstreze. Sunt dificili la cumpărături, pentru că sunt foarte pretenţioşi când vine vorba de haine. S-ar putea să pară împrăştiaţi, dar nu te lăsa înşelat de aparenţe – există o ordine în dezordinea lor şi nu au nicio problemă să găsească ce caută. Se plictisesc repede şi nu reuşesc să rămână concentraţi pe un lucru prea mult timp.

Poziţia D

Punctualitatea este important pentru ei şi au aşteptări similare de la ceilalţi. Sunt foarte inteligenţi, dar nu le plac confruntările şi fac tot ce pot pentru a menţine pacea şi stabilitatea în relaţii. De asemenea, nu agreează manifestările publice de afecţiune ori supărare. Au un aspect îngrijit şi elegant care li se potriveşte natural iar casa lor este şi adăpostul lor de cruzimea lumii exterioare.

Poziţia E

Aceştia sunt oameni care nu se aruncă în gol sau măsoară de zece ori înainte de a tăia o data. Nu îşi asumă riscuri necontrolate. Cântăresc bine toate variantele şi nu se grăbesc, preferă să aştepte ocazia perfectă de a acţiona. Dar sunt ambiţioşi şi fixaţi pe scopurile pe care şi le-au stabilit. Dau mare importanţă aspectului exterior şi încearcă să-şi menţină standardele.

Sursa: Truth Inside of You

Citeşte şi: 5 adevăruri despre viață și cum le facem față

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.