QVIT DEFENSE, supliment de vitamine și antioxidanți sub formă de film bucal

QVIT DEFENSE reinventează conceptul de supliment alimentar, fiind primul mix de vitamine și antioxidanți sub formă de film bucal.

QVIT DEFENSE supliment vitamine și antioxidanți sub formă de film bucal

Nu e pastilă, capsulă, drajeu, suspensie sau lichid. Nu trebuie să-ți faci griji că n-ai apă să-l înghiți, recipient să-l dizolvi sau linguriță să-l amesteci, pentru că e un pătrățel subțire, ca de hârtie, care se dizolvă treptat în interiorul obrazului sau pe cerul gurii.

QVIT DEFENSE mizează pe un mix de antioxidanți și vitamine, conține resveratrol, coenzima Q10, seleniu și vitamina D, care dau un boost luptei antiîmbătrânire. În plus,  are o formă farmaceutică total unică – de film bucal, care asigură o biodisponibilitate superioară celorlalte.

Fabricat în Suedia, QVIT DEFENSE combină o metodă patentată de extragere a resveratrolului, cu forma unică de administrare sub formă de film bucal mucoadeziv. Avantajul? Filmul bucal cu vitamine este o peliculă fină, pe care o poți lipi pe cerul gurii sau interiorul obrazului, iar de aici absorbția vitaminelor se face direct prin mucoasa bucală. Și nu conține orice fel de reserveratol, ci 100% trans resveratrol, obținut printr-un proces inovativ de fermentare, care îi conferă o puritate de peste 98%.

QVIT DEFENSE supliment alimentar

Beneficiile principiilor active

Resveratrolul este cel mai cunoscut și cercetat antioxidant, care are efecte complementare la nivel celular și sistemic, cu beneficii asupra sănătății întregului organism. Acest antioxidant pătrunde în celule și ajută la revigorarea mitocondriilor, contribuind la creșterea energiei și vitalității. Și de aici, efectul de de protecție celulară și anti-îmbătrânire. Alături de resveratrol, coenzima Q 10 este binecunoscută pentru efectele protectoare cardiovasculare iar Vitamina D, prin mecanismul complex de acțiune ajută la susținerea imunității și a sănătății sistemului osos. Astfel putem vorbi de o abordare holistică a proceselor de îmbătrânire.

QVIT DEFENSE. De ce este special?

QVIT DEFENSE este un produs inovator, cu o formă de prezentare surprizătoare, ușor de administrat și un mix magic de vitamine și antioxidanți. QVIT DEFENSE este special și datorită cantității de resveratrol în cea mai pură formă și cu cea mai înaltă biodisponibilitate pe care o înglobează.

Filmele bucale cu vitamine sunt pelicule subțiri, pe care le lipiți pe interiorul obrazului sau în zona palatină („cerul gurii”), ceea ce permite absorbția vitaminelor prin mucoasa bucală fără a fi necesar să ajungă în stomac.

QVIT DEFENSE conține RESVERATROL în cea mai pură formă cu cea mai înaltă biodisponibilitate, întrucât este obținut printr-un proces tehnologic de fermentație care nu implică plante crescute în soluri cu risc de contaminare.

QVIT DEFENSE te ajută să funcționezi mai bine, dar și să îți susții sistemul imunitar, să îți protejezi sistemele cardiovascular, nervos și osos. Plus bifezi și un mega boost de energie.

Află mai multe despre QVIT DEFENSE aici.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.