Remescar împotriva varicelor „pânză de păianjen”

Vara asta, Remescar Varice Superficiale îți oferă două șanse: 1. Să scapi de aspectul inestetic al varicelor „pânză de păianjen” și 2. să câștigi o rochiță (scurtă) de designer și alte premii. Vara asta poartă scurt! – accepți provocarea?

Vine vara cu soare, mare, plajă, cu ținute lejere și picioare la vedere. Dar stilul scurt e greu de abordat când ai varice superficiale.

deschidere

Ce sunt varicele superficiale

Sunt vase subțiri de sânge de culoare roșiatică sau albăstruie, vizibile la suprafața pielii, cu aspect neplăcut și care uneori dau disconfort. Apar cel mai adesea pe picioare, dar pot apărea și pe față sau abdomen.

De ce apar

Pot fi determinate genetic sau de manevre mecanice asupra pielii (masajul intens, presiunea locală), sedentarism sau sărituri, vârsta, sarcina, expunerea la soare. Toate au ca rezultat fragilizarea pereților vaselor de sânge și spargerea capilarelor.

Ce face Remescar

Este exact ce împiedică Remescar Varice Superficiale – o cremă cu efecte dovedite clinic, de vindecare și prevenire a apariției vaselor în pânză de păianjen. Crema formează o barieră la suprafața zonei afectate, protejând pielea de radicalii liberi și accelerând procesul de vindecare. Întărește vasele de sânge și hidratează pielea.

Formula Remescar are la bază cristale care reflectă lumina și reduc decolorația vasculară cauzată de varicele superficiale. Acidul hialuronic și fosfolipidele îmbunătățesc circulația și duc la refacerea țesuturilor vaselor fragile. Preț 119 lei

Cum îl folosești

Aplici crema Remescar de 2 ori pe zi, timp de 2-3 luni, pe zonele afectate și masezi delicat, până la absorbția completă. Studiile clinice au demonstrat că, folosită pe o perioadă de 3 luni, crema Remescar îmbunătățește cu până la 51%  textura și aspectul pielii afectate de varice superficiale.

A doua șansă

După ce că te scapă de varice, Remescar îți mai lansează o provocare: „Vara aceasta, poartă scurt!” Intră  pe site și descoperă croielile care ți se potrivesc formei corpului sau picioarelor și ai șansa să câștigi o rochie semnată de designerul Corina Vlădescu și alte premii Remescar Varice Superficiale. Succes!

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou