112

Restaurantul 5 elemente s-a mutat în Herăstrău

Dacă îți plăcea de el când era în Icoanei, cu atât mai mult o să-ți placă la noua adresă de pe șoseaua Kiseleff, chiar în Herăstrău, perfectă pentru un business lunch sau un prânz de week-end, când te plimbi prin parc cu prietenii sau familia. Dacă nu ai aflat încă de restaurantul 5 elemente, poate că e momentul să-l descoperi.

Ciuperci cu muguri de bambus

Dorada afumată cu sos picant

Rață afumată

Furnici în copac

E tot mai greu să găsești un restaurant chinezesc cu o bucătărie chinezească autentică, care respectă rețetele atât de căutate în toată lumea. De aceea m-am gândit că vrei să încerci preparatele de la 5 elemente, restaurantul chinezesc redeschis într-un local nou. O evadare în aromele ispititoare ale pachețelelor de primăvară, supelor cu tăiței din orez și altor preparate mai sophisticate, gătite ca la carte. Toate poartă semnătura și expertiza unui chef profesionist din nordul Chinei, a cărui preocupare declarată este echilibrul celor 5 elemente în mâncarea delicioasă pe care o face, proporția condimentelor, aromelor și calitatea ingredientelor.

Vită pe plită

Restaurantul 5 Elemente se află chiar în Herăstrau – locul perfect pentru un prânz de business și la îndemană în week-end, când te plimbi prin parc cu familia sau prietenii. Iar seara are și muzică live. Pe lângă deja celebrele preparate ale bucătariei chinezești, aici se servesc și cunoscute preparate internaționale, cocktail-uri și o selecție interesantă de vinuri. Distracție plăcută!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.