Sano Forte Plus aduce câteva noutăți în bucătăria noastră

Când distracția gătitului a luat sfârșit, începe munca la curățenie. Acesta este momentul în care ne vine în ajutor gama Sano Forte Plus cu formule concentrate sub formă de Spumă sau Gel, ideale pentru curățarea și degresarea vaselor și a suprafețelor de gătit.

Sloganul campaniei „Campionii îndepărtării grasimii arse!” te provoacă să alegi soluția Sano Forte potrivită și să te bucuri de o bucătărie strălucitoare!

Sano Forte Plus

Sano te provoacă la un concurs de selfie!

Pentru iubitorii de selfie zâmbăreț am pregătit un concurs cu premii speciale, dedicate curățeniei în bucătărie. Nu trebuie decât să faci un selfie cu accesoriul de bucătărie proaspăt curățat cu Sano produsul tău preferat și poți primi un premiu dintre cele 10 seturi de produse Sano dedicate curățeniei în bucătăarie. Mai multe despre regulamentul concursului găsești pe pagina de Facebook Sano Romania. Data limită de înscriere – 4 august!

Puteți urmări Campania pe cele mai cunoscute canale TV, în mediul online, în publicațiile de specialitate dar și în magazine, marcată la raft.

Sano FORTE Plus, Pulverizator, 750ml; Pulverizator, 500ml* (*disponibil în curând)

Detergentul degresant SPUMĂ îndepărtează grăsimile arse și murdăria oferind o curățare rapidă fără înmuiere (timp de acțiune 2-3 minute). Se aplică prin pulverizare. Este ideal pentru suprafețe medii și mari: grătare, plite, pereți de ceramică, cuptoare, aragaze, tăvi, etc Se aplică mult mai ușor pe aceste suprafețe datorită formulei sale spumă lichidă. Cu o concentrație mai mare de sodă caustică, formula curăță eficient chiar dacă produsul este aplicat în mod dispersat. Pentru protecția copiilor produsul este dotat cu capac special.

Sano FORTE Plus Gel Concentrat, 500ml

Cel mai nou detergent degresant concentrat, în formulă GEL, destinat curățeniei din bucătarie. Acesta îndepărtează grăsimile arse și murdăria. Datorită formulei vâscoase există un timp de contact mai mare al produsului cu suprafața de curățat.

Se aplică cu buretele sau direct pe zona dorită. Este ideal pentru suprafețele medii și mici: oale, tigăi, vase termorezistente, cuptoare, aragaze dar și a altor suprafețe. Formula gel permite o acțiune mult mai precisă asupra murdăriei, fără să stropească alte zone. Produsul nu are un miros înţepător și este extrem de eficient. De acea este preferat și utilizat frecvent în rutina de curățenie a casei. Sano Forte Plus Gel Concentrat are o cantitate mai mare de agenți activi de suprafață.

Produsele sunt disponibile în rețelele comerciale: Cora, Carrefour, Auchan, Profi, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman, în magazinele tradiționale din apropierea dvs, dar și online.

În România, SANO este prezent de mai bine de 15 ani și are un portofoliu de peste 400 de produse, într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală, scutece pentru adulți și copii, produse de curățenie și mentenanță, detergent pudră, lichizi și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hârtie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial.
Grupul Sano detine în Romania brandurile de cosmetica Careline și Natural Formula.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.