(P) Sano Forte Plus Gel Concentrat pentru curățenie

SANO lansează în România cel mai nou detergent degresant concentrat, în formulă gel, destinat curățeniei din bucătarie, Sano FORTE Plus Gel Concentrat, 500ml

Acesta îndepărtează grăsimile arse și murdăria. Datorită formulei vâscoase exista un timp de contact mai mare al produsului cu suprafața de curățat. Se aplică cu buretele sau direct pe zona dorită și este ideal pentru suprafețele medii și mici: oale, tigăi, vase termorezistente, cuptoare, aragaze dar și a altor suprafețe.
Produsul nu are un miros înţepător și este extrem de eficient. De acea este preferat și utilizat frecvent în rutina de curățenie a casei.  Comparând cu un degresant similar, cu formulă gel, Sano Forte Plus Gel Concentrat este mai vâscos, aderă mai bine pe suprafețe și colectează toată murdăria fără efort. Formula gel permite o acțiune mult mai precisă asupra murdăriei, fără să stropească alte zone. Sano Forte Plus Gel Concentrat are o cantitate mai mare de agenți activi de suprafață.

Noul produs se adaugă la colecția degresanților de la Sano. Aceasta cuprinde Forte Plus Trigger 750ml (unul din cele mai iubite produse de la Sano) dar si serie degresanților Sano Professional.

Produsele sunt disponibile in retelele comerciale: Cora, Carrefour, Auchan, Profi, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman, in magazinele tradiționale din apropierea dvs, dar si online.

În Romania, SANO este prezent de mai bine de 15 ani cu un portofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală, scutece pentru adulți și copii, produse de curățenie și mentenanță, detergent pudră, lichizi și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hârtie și produse dedicate segmentului HoReCa si industrial.
Grupul Sano detine în România brandurile de cosmetica Careline și Natural Formula.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou