4 noutăți Sano pentru curățenia de Paște

Ce ne-am face fără ele? Am spăla vasele cu cenușă, rufele cu apă de ploaie, iar aragazul și podeaua n-am reuși să le curățăm nici într-o  săptămână. Noroc că ne vine în ajutor tehnologia modernă. Adică exact ce folosește Sano în cele 4 produse noi de curățat: un detergent pentru podele, capsule împotriva petelor pentru rufe albe sau colorate, Anti-Kalk Universal pentru orice fel de murdărie de pe suprafețe și un detergent lichid de vase.

SANO produse de curatenie

1. Sano Floor Fresh Home Luxury Hotel

Este un detergent concentrat pentru toate tipurile de pardoseli, cu efect de parfumare îndelungată. Face 4 lucruri deodată: curăță, lustruiește și protejează toate tipurile de pardoseli, lăsând încăperea curată și intens parfumată. Este disponibil în variante de 1L, 2L și 4L. Sano Floor Fresh Home Luxury Hotel, un parfum de lux ce te duce cu gândul la o vacanță de lux…

2. Sano Maxima Detergent Capsule  BIO POWER (28 capsule)

Conține enzime speciale pentru îndepărtarea unei game largi de pete: de la cele comune până la alimente proaspete sau gătite și cosmetice. Potrivit atât pentru haine albe cât și colorate. Luminează albul și menține strălucirea rufelor colorate! Rezultate excelente chiar și pentru spălarea la temperaturi joase. Instrucțiuni de utilizare: vă rugăm să le utilizați doar cu mâinile uscate. Introduceți capsula în cuva mașinii de spălat, urmată de țesături și porniți programul ales. O singură capsulă este suficientă pentru o încărcare de 5 kg de țesături, cu un nivel moderat de murdărie. Adăugați o altă capsulă dacă greutatea rufelor depășește 5 kg sau când hainele sunt extrem de murdare. Nu este necesară pre-spălarea. Asigurați-vă că respectați întotdeauna instrucțiunile producătorului de țesături.

3. Sano Anti Kalk Universal 4în1

Îndepărtează calcarul, grăsimea, coroziunea și rugina, precum și petele provocate de apă – 4 acțiuni, 1 singur produs! Excelent pentru robinete, instalații sanitare, inox, ceramică, oale, plite, suprafețe de lucru, din bucătarie, etc. Disponibil în recipient cu pulverizator 750ml.

4. Sano Spark Detergent Lichid pentru Vase

Conține cel puțin 24% ingrediente active! Curăţă în profunzime și oferă strălucire veselei și tacâmurilor chiar şi în apa caldă sau rece. O picătură pe un burete umed este suficientă pentru o cantitate mare de vase şi tacâmuri. Produs integral din ingrediente cosmetice, din materii prime de cea mai înaltă calitate cu extracte vegetale naturale ce curăță și protejează pielea sensibilă a mâinilor. Disponibil în recipiente de 1L, 700ml și varianta economică pungă refill 500ml, și în mai multe parfumuri: castravete, lămâie, lavandă și migdale.

sano noutăți pentru curățenieProdusele sunt disponibile în rețelele comerciale: Cora, Carrefour, Auchan, Profi, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman, în magazinele tradiționale din apropierea dvs, dar și online.

Despre Sano

În România, SANO este prezent de mai bine de 15 ani și are un portofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală, pentru adulti si bebelusi, produse de curățenie și mentenanță, detergent pudră, lichizi și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hartie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial.
Grupul Sano deține în România brandurile de cosmetică Softcare, Careline și Natural Formula.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.