Piramida Gerlinéa

piramida 8Dacă ai învățat să mănânci sănătos, știi deja piramida alimentară. Dacă vrei să și slăbești gustos și confortabil, poți încerca piramida cu produse Gerlinéa. Brandul conține gustări, shake-uri și produse dietetice în noi variante delicioase, numai bune de slăbit, mâncându-le…

De ce produse Gerlinéa?

 • Pentru că sunt ambalate într-o formă accesibilă și la îndemână, le poți transporta în poșetă și consuma oriunde, la birou sau în mijloace de transport.
 • Pentru că au un conținut ridicat de proteine (lecitine de soia) și vitamine, „ingredientele” care dau sațietate hranei și nu îngrașă
 • Pentru că au un gust bun și uiți că ești la dietă, mâncându-le

  1. O masă gustoasă, rapidă și sățioasă, care nu îngrașă!

1 3Ca substitut pentru o masă, Gerlinéa îți pune la dispoziție batoane dietetice: o cutie de 12 batoane (3 mese) /cutie de 2 batoane (1 masă), cremoase, crocante sau fondante, pentru controlul greutății. Cele 2 batoane recomandate ca echivalentul caloric și hrănitor al unei mese au doar 236 kcal și se găsesc în mai multe variante aromate de Batoane Gerlinéa

 • Ciocolatã – umpluturã cu gust intens de cacao, învelitã într-o ciocolatã finã.
 • Ciocolatã-Caramel – un amestec delicios de cacao şi caramel, învelit într-o ciocolatã finã.
 • Ciocolatã-Inimã de Cocos si Gerlinéa Batoane Ciocolatã-Inimã de Pralinã – un melanj surprinzãtor de cremã de ciocolatã cu o umpluturã de cocos ori pralinã învelită în ciocolatã neagrã.
 • Extra Dark cu înveliş delicios de ciocolatã neagrã şi o umpluturã savuroasã cu gust intens de cacao.
 • Cereale-Ciocolatã – bogate în fibre din cerealelor şi îmbogãţite cu proteine şi pepite de ciocolatã
 • Alune-Vanilie – combinatia surprinzatoare dintre alune si vanilie.
 • Cafea-Ciocolata Neagra – o combinatie ideala de gusturi.
 • Batoane cu Ciocolată și Migdale

Batoane la cutii de 372g (12 porţii*31g), doar 129kcal/baton sau savuroșii biscuiți Vanilie-Lămâie.

Descoperã aceste gustãri bogate în proteine, cu umpluturã aromatã şi înveliş de ciocolatã finã franţuzeascã, cu numãr redus de calorii. 1 baton este echivalentul ideal al unei gustări sănătoasă şi oricând la îndemână.

Gerlinéa Batoane Duo-Ciocolatã, o combinaţie ineditã de cremã de ciocolatã albã, învelitã în ciocolatã neagrã, bogatã în proteine. Sau Gerlinéa Batoane Ciocolatã-Portocale, combinaţia aromată de portocale şi de ciocolatã neagrã, bogatã în proteine

2. Shake-uri pentru slăbit

Milk-Shake hipocaloric pentru slăbit, 8,6lei/236 ml. Dietetic, cu un conţinut ridicat de protein, milk shake-ul de băut Gerlinea este ideal în programul tău pentru 2controlul greutatii. Gata preparat, uşor de băut oriunde şi oricând, conţinând 11 vitamine si 12 minerale, shake-ul Gerlinea este un savuros, sănătos şi accesibil înlocuitor de masă, în 2 variante delicioase: vanilie şi ciocolată.

 

3. Concentrate din plante adjuvante pentru slăbit

 • Ardere grăsimi (500 ml) Ajută-ţi organismul să topească mai Gerlinea BRULE GRAISSE HDuşor depozitele de grăsime cu soluţia concentrată Ardere Grasimi de la Gerlinea pe baza de plante, fără zahăr, doar cu indulcitori. Această cura rapidă de zece zile te ajută să scazi în greutate în mod natural şi inteligent.
 • Gerlinea Detoxifiant (7 zile, 300 ml) Un supliment alimentar sub formă de soluţie concentrată, pe bază de tincturi din plante şi îndulcitor, care te va ajuta să scapi de toxinele acumulate.
 • Eliminarea apei din organism, cu Gerlinea Aqua Drainer Express, 500ml Datorită formulei cu 3 principii active, vizează atât drenajul apei din țesuturi cu efect vizibil de reducere a circumferinței, în centimetri!

Mai multe găsești pe www.nutrivita.ro/produse/gerlinea-12 şi pagina de facebook www.facebook.com/GerlinéaRomania.

 

 

 

 

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou